Spomladanski nohti 2020: Kateri so glavni trendi?

Spomladanski nohti
 
Pozabite na klasično francosko manikiro in pozdravite sonce v novem stilu. Spomladanski nohti 2020 vas bodo presenetili z igrivostjo, izvirnostjo in pridihom elegance. In katere lake za nohte v široki ponudbi izbrati? Pokazali vam bomo najboljše!

Nohti „half moon“

K trendovskim nohtom 2020 spada t. i. manikira polmeseca, ki kombinira dve barvi, polmesec pa kopira obliko nohtne posteljice. Zadostuje malce spretnosti in natančnosti in je prelep rezultat zagotovljen! Polmesec naredite enostavno: na cel noht nanesite hitrosušeči lak Rimmel v odtenku White Hot Love. Ko se posuši, uporabite papirnato šablono v obliki majhnega polkroga – priložite jo k nohtnemu korenu tako, da zakriva potreben del, na daljšo, odkrito površino nanesite intenziven rdeč lak NOBEA Festive, odtenek Festive Red, ki prekrije že po prvem nanosu. Morebitne nepopolnosti zgladite z odstranjevalcem laka v paličici.
Nohti „half moon“

Temni mat nohti

Pomlad ne pomeni nujno poplave cvetličnih odtenkov – nohte za pomlad 2020 krasijo elegantne temne barve. Temni toni z mat finišem pristojijo dolgim in čisto kratkim nohtom in so primerni za vsako priložnost. In čeprav je moda spremenljiva kot aprilsko vreme, je ena od barv s pomladjo neločljivo povezana. Katera? Zelena vendar! Nanesite temno zelen gel lak Sally Hansen in, ko se posuši, nanesite poseben nadlak za mat finiš Miracle Gel. Za „wow“ učinek pustite nekatere nohte sijajne, na vsaki roki kombinirajte sijaj in mat v drugačnem razmerju.
Temni mat nohti

Minimalistični nohti „dots“

Trendovske nohte s priljubljenimi pikicami spomladi čaka ustvarjalski upgrade. V lakiranju bodo uživali predvsem tisti, ki uživajo v drobnih detajlih: na noht nanesite odtenek Pearly Ballerina iz linije Catrice More Than Nude. Po temeljiti posušitvi ga dopolnite z drobnimi pikami – ampak previdno, pri tem rabite zares mirno roko. Da bodo vse pike narisane natančno, uporabite lak s tankim čopičem Catrice ICONails. In je! Imate lasten umetniški izdelek!
 
Minimalistični nohti „dots“

Nude nohti

Romantično, predvsem pa urejeno in čisto delujejo kožni odtenki. Ker pristojijo svetli in temni koži, spadajo nude laki v osnovno opremo vsake zagovornice preprostosti. Prav tako pa bodo cenjeni pri ženskah s polno garderobo „statement“ kosov – nevtralne kožne barve so namreč primerne za k vsakemu outfitu. Preizkusite na primer Yves Saint Laurent La Laque Couture v odtenku Beige Léger, ki nohte tudi krepi. In če želite biti zvezda, enostavno dodajte bleščice. Morda le na nekatere nohte, da zasijejo kot nakit ...
Nude nohti

Velikonočni nohti v pastelnih barvah

Pomlad in veliko noč je treba proslaviti v stilu. Trendovski spomladanski nohti 2020 so festival pastelnih barv. Ključna beseda? Svežina! Rumeni, turkizni ali nežno rožnati nohti predstavljajo vašo vstopnico v spomladansko modno sezono. Priporočamo žive odtenke Dermacol Mini Summer Collection, s katerimi lahko domišljiji pustite prosto pot. Za kombinacijo odtenkov ni meja, noben faux pas ne obstaja. Ustvarite lastno mavrico!
Velikonočni nohti v pastelnih barvah
 
Lakirajte, rišite, matirajte in dodajajte bleščice, ne pozabite pa, da natančna manikira pritegne poglede okolice in je treba imeti v dobri formi tudi roke.
 
 Denisa