Spomladansko ličenje

Pomlad je tukaj in z njim tudi novi trendi v ličenju!

Medtem ko je bilo pozimi večinoma sivo-bež ličenje, odtenki kave in kovinska senčila za oči, spomladanski make-up bo v znamenju svežine, preprostosti in svetlih barv. Takšni trendi bodo prevladovali letošnjo pomlad?

Lahek make-up

Lepota je v preprostosti in zato je sedanji trend za sezono pomlad/poletje t.i. nago ličenje. Idealno je izbrati predvsem lahek make-up, kot je na primer Max Factor Colour Adapt, ki popolnoma poenoti barvni odtenek vaše kože. Odličen nasvet za naraven videz so tudi priljubljene BB kreme, ki v sebi združujejo vlažilno kremo, lahek make-up in korektor. Če imate utrujeno kožo ali temne kolobarje pod očmi, potem uporabite osvetljevalni korektor Clinique Airbrush Concealer, ki bo ustvaril popoln videz. S pomočjo korektorja enostavno prekrijete manjše nepravilnosti kože in ga lahko uporabite tudi za predel pod obrvmi in na zgornji del ličnic. Ne pozabite na roza rdečilo za zdrav videz. Rezultat bo mladosten, svež in privlačen videz.

ličenje

Pastelne barve za vaše oči

Zgledujte se po svetlih barvah pomladi! Senčila za oči v zelenkasti, rumeni ali modri barvi bodo absolutni hit! Takšne barve vam ponujajo senčila za oči Rimmel Glam´ Eyes Quad, ki vsebujejo štiri osupljive barve! Svoje ličenje lahko dopolnite z nežnimi turkiznimi ali vijoličnimi odtenki v kombinaciji z belim ali barvnim črtalom za oči. Pri ličenju trepalnic se zgledujte po metuljevih krilih, ki vam na trepalnicah ustvari maskara L´Oréal Paris False Lash Wings! Ekstra privihanje in podaljšanje trepalnic vam zagotovi luksuzna maskara s posebno krtačko Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Curl.

liceni 1

Privoščite si izrazite ustnice!

Uživajte pomlad s polno paro in poskusite mat odtenke rdeče ali  pomarančne barve! Takšni odtenki poudarijo vaše zapeljive  ustnice! Živahne barve simbolizirajo veselje do življenja. Vesele barve najdete na primer med dolgoobstojnimi šminkami Rimmel Lasting Finish! Takšne odtenke vam dodajo občutek samozavesti. 

liceni 2

Večerno ličenje

Večerno ličenje bo popolnoma dopolnilo črtalo za oči. Lahko poskusite črtalo v temno modri barvi ali v barvi safirja. Črto lahko naredite tanko ali izrazito. Ali imate teževe pri nanosu črtala? S pomočjo tekočega črtala naredite natančno in čisto črto na vekah. Stožčasta konica čopiča omogoča optimalno risanje ter hitro in natančno uporabo. Absolutni hit večernega ličenja so močno poudarjene oči, tako imenovano zadimljeno ličenje. Poleg priljubljene črne in sive barve lahko poskusite temno moder odtenek senčil. Tudi zvečer ne pozabite na rdeče ustnice, ki popolnoma dopolnijo vašo večerno obleko.