Štirje kozmetični izdelki, ki morajo biti v vaši torbi za na plažo!

Bech Bag Essentials

Drage dame! Poletna sezona se je prevesila v drugo polovico, zato je treba te vroče dni še do konca izkoristiti. Pri pripravah na dopust gotovo razmišljate o nakupu popolnih kopalk, v katerih se boste pokazale na plaži. To je povsem razumljivo! Kopalke, sončna očala in čudoviti sandali so prav gotovo pomembni, ampak, kaj storiti, če na morje končno prispete in ugotovite, da ste pozabile na kozmetiko, ki jo na plaži preprosto NUJNO potrebujete? Potem vam bomo mi prihiteli na pomoč!
Da ne bi ničesar pozabile, smo za vas sestavili seznam najpomembnejših štirih stvari, brez katerih na poletnem dopustu nikakor ne bo šlo!
 
ŠTIRI NAJPOMEMBNEJŠE STVARI V VAŠI TORBI ZA NA PLAŽO
 
1) Krema za sončenje
 
Da, seveda! To je prav gotovo edini izdelek, na katerega nikakor ne smete pozabiti. Gotovo se vam je že zgodilo, da ste se na morje odpravili brez kreme za sončenje, zato jo letos kot prvo pospravite v kovček! Priporočamo vam na primer kreme za sončenje EUCERIN Sun, ki zagotavljajo visoko stopnjo zaščite. Več o kremah za sončenje najdete tukaj.
Bech Bag Essentials
2) Olje za lase izpostavljene soncu
 
Prav gotovo se boste strinjali z nami, da kombinacija plaže in sonca za vaše lase še zdaleč ni idealna. Ampak, ni več razloga za strah! V torbo pospravite zaščitni sprej ali olje za lase. Od sprejev za lase vam lahko priporočimo Alfaparf Milano, tistim, ki dajete prednost oljem za lase, pa izdelke znamke PhytoPlage.
 
Bech Bag Essentials
 
3) Balzam za ustnice
 
Ljudje smo si različni, ampak ekstremne temperature lahko vsako kožo in predvsem ustnice popolnoma izsušijo. Obstaja veliko odličnih balzamov za ustnice, vendar če bi morali izbrati dve znamki, ki se poleti najbolje izkažeta, bi prav gotovo priporočili znamki Neutrogena in Labello.
 
4) Vodoodporna maskara
 
Na dopustu prav gotovo posnamete veliko čudovitih fotografij, mar ne? Ne zanašajte se na filtre in Photoshop, raje vzemite s sabo vodoodporno maskaro! Za volumen izberite Lancome Hypnose Drama, za dolžino in popolno ukrivljenost pa Catrice Allround!
 
Bech Bag Essentials
 
Denisa