Štirje preprosti nasveti za make-up za noč čarovnic

Želite praznovati noč čarovnic z zelo opaznim make-upom, pa ne veste kako? Za vas imamo odlične zamisli, s pomočjo katerih boste videti, kot da igrate v najhujši grozljivki.

Zadimljene oči malo drugače 

Vsi vemo, da dajo zadimljene oči pogledu globino in čutnost. V primeru noči čarovnic pa je potrebna manjša sprememba. Namesto odtenkov rjave ali črne barve uporabite barve v rdečih odtenkih, od opečnate pa vse do vinsko rdeče. Postopek je enak: Začnite s svetlejšo barvo, ki bo služila kot osnova za zgornje veke in kot okvir za spodnje trepalnice. Temnejši rdeč odtenek pa bo poudaril zunanje kotičke oči in črto nad zgornjimi trepalnicami. Najboljše rezultate dosežete z uporabo odtenkov iz ene palete, kot je na primer New-Trals vs Neutrals od Makeup Revolution. Takšno izrazito ličenje zahteva popolno črno črto za okoli oči, ki jo boste dosegli na primer s Super Liner Carbon Gloss od L’Oréala. Potem samo še navijete trepalnice in jih naredite goste; za to lahko uporabite maskaro Volume Glamour od Bourjois.
Makeup Revolution,  Super Liner Carbon, Volume Glamour van Bourjois
 

Rdečilo namesto konture

Načelo enostavnega ličenja za noč čarovnic je uporaba tradicionalnih izdelkov na netradicionalen način. Odličen primer je klasično rdečilo ̶ običajno vam da zdravo in mladostno barvo, ko pa ga nanesete pod ličnice namesto pudra za konture, postanete seksi zombijka. Želeni učinek dosežete na primer z rdečilom Catrice Multi Matt v odtenku La-Lavender. Če želite, da je učinek resnično natančen in da bo naredil pravi vtis, konture ne razmažite, ampak naredite iz nje okvir okrog nosu, brade in senc.
 
Naš nasvet: Kupite Contour paleto od BHcosmetics in v enem paketu boste dobili šest odtenkov, ki jih lahko uporabite kot rdečilo, konturo in sredstvo za posvetlitev.
Catrice Multi Matt, BHcosmetics

Čar svetleče kože

Zapeljiva bitja iz groba imajo običajno eno skupno stvar: njihova koža se v mesečini bledo sveti in kar vabi k dotiku. Vi, bitje iz mesa in krvi, pa boste morali za takšen učinek uporabiti ličila ̶ a ne skrbite, to je zelo preprosto. Zadostuje, da uporabite najbolj svetel odtenek make-upa in namesto običajnega pudra uporabite sredstvo za posvetlitev. Zapomnite si le, da uporabljajte hladnejše odtenke v beli barvi. Idealna sta na primer Freedom Pro Highlight v odtenku Ambient ali Makeup Revolution Vivid Strobe Highlighter v odtenku Ever Glow Lights. Kako ustvariti resnično pristen videz? Sredstvo za posvetlitev nanesite v veliki količini na ličnice, pod obrvi, na konico nosu in na zgornjo ustnico. Malo tanjšo plast dodajte na sredino čela in brade, in na koncu na rahlo potresite tudi po preostalem obrazu. Svetlobna igra bo dala vašemu obrazu plastičnost, hkrati pa nadnaravno milino.
 Freedom Pro Highlight, Makeup Revolution

Prava priložnost za izrazite ustnice

Ko gre za ličenje ustnic za noč čarovnic, obstajata dve osnovni poti: Izberete belo in druge svetle barve, ali pa daste prednost temnim odtenkom. Glavno pravilo je jasno ̶ vaše ustnice tokrat ne smejo biti videti pravilno, ampak ekscentrično. Na trgu je ogromno temnih šmink, to pa je prava priložnost za vse posebej pogumne. Ena od njih je na primer Revlon ColorBurst v odtenku Shameless, bogata mat šminka v obliki svinčnika v vijoličnem odtenku. Če ste dovolj pogumni za še temnejšo barvo, vam ponujamo borovničevo temni šminki Makeup Revolution Vamp Collection v odtenku 100% Vamp in Maybelline Color Sensational v odtenku Midnight Plum. In končno, za učinek neustavljivih vampirskih ustnic imamo za vas popoln vinski odtenek Grand Cru tekoče šminke Rouge Edition Velvet od Bourjois.
 
halloween ustnice
 
 Denisa