theBalm – kakšna je originalna dekorativna kozmetika iz ZDA?

BlatheBalmgovna znamka theBalm me že dalj časa zelo zanima, ker sem navdušena nad retro embalažemi in zabavnimi naslovi izdelkov. Tako kot skoraj vse ameriško, želi tudi ta blagovna znamka nekaj olajšati in pospešiti, v tem primeru gre za ličenje. Po mnenju theBalm je lahko vsaka ženska »lepa za nekaj minut.« To je seveda možno, ampak zato je potrebna res zelo kakovostna in praktična kozmetika. Ali je dekorativna kozmetika theBalm res takšna? Jaz sem bila zelo radovedna ...

Poskusila sem štiri izdelkeosvetljevalec in senčilo za oči v enem theBalm Mary - Lou Manizer, paleto senčil za oči theBalm Nude Tude, neviden matirajoč puder Sexy Mama in tekoče črtalo za oči theBalm Schwing

Neviden matirajoč puder Sexy Mama

Veste, kakšen je največji problem matirajočih pudrov? To, da dobro ne matirajo. Veliko jih matira samo takoj po nanosu in čez dve uri ste spet sijoči. Ali matirajo dlje časa, ampak na obrazu ustvarijo nenaravno masko in potem je mogoče boljše biti sijoč. Puder Sexy Mama od theBalm fiksira ne le make-up, ampak hkrati preprečuje sijaj in zdrži dolgo časa. Cenim embalažo, ki je vizualno lepa in hkrati praktična, ker vsebuje ogledalo. Manjka aplikator, ampak to je vsekakor namera, ker ta puder izgleda najbolje, če ga nanesete z velikim čopičem. In najboljše je, da je res neviden! Ko ga nanašate s čopičem, lahko opazujete samo to, kako koža postane matirana in poenotena. Če gledamo od blizu je puder res skoraj neviden in to je to, kar od pudra pričakujemo.

Osvetljevalec in senčilo za oči v enem theBalm Mary - Lou Manizer

V to recenzijo sem morala vključiti vsaj eno večnamensko ličilo, ker v portfelju theBalm jih boste našli kar nekaj. Ta osvetljevalec in senčilo za oči v enem posvetli celoten obraz in poudari lice in oči. Iz mojih izkušenj moram reči, da je izdelek kot senčilo za oči odličen! Pri prvi uporabi sem bila zelo navdušena. Lepa biserna barva popolnoma poudari vaše oči (nanesite jo lahko na celotno veko vse do obrvi). Poleg tega zdrži zelo dolgo (čeprav nisem uporabila baze za senčila, brez sprememb je zdržal od jutra do večera).

Kot osvetljevalca ga ne morem priporočiti. Je res zelo biserni. To je super pri senčilih za oči, ampak na obrazu to ne izgleda dobro. Tudi če ga rahlo nanesete na celoten obraz se mi je zdelo, da je preveč bleščeč. Mogoče ga nanesti samo na lica - odvisno od človeka, ampak celo zame je to bilo preveč. Vendar kot senčilo je izdelek odličen!

Tekoče črtalo za oči theBalm Schwing

Najti dobro tekoče črtalo je velik izziv, zato sem upala, da bo theBalm dobro. In res je. Zame najpomembnejša je konzistenca in aplikator in tudi to, kako ti dve stvari delujeta skupaj. In delujeta super. Barva ni pregosta, vendar je prav takšna, da bi se z njo dobro delalo. Aplikator je zelo tanek, tako da je zelo natančen. To vam omogoča, da brez težav ustvarite tanko črto. Ampak če želite izrazito črto, samo narišite več črt. Barva je zelo izrazita, se hitro suši in ima mat učinek, ki izgleda super. Poleg teda zdrži dolgo časa. Zame ima vse točke.

Paleta senčil za oči theBalm Nude Tude

Paleta Nude Tude vsebuje skupno 12 senčil za oči, od bele do črne plus čopič in ogledalo. Združuje mat in bleščeča senčila, barve so tople in so izbrane tako, da se ujemajo, torej jih lahko kombinirate. Tekstura senčil je nežna. Barve niso preveč izrazite, ampak to ni tak problem, saj lahko nanesete več plasti senčil in ustvarite nežno dnevno in hkrati večerno ličenje. Kar me malo moti je to, da senčila ne zdržijo na čopiču, tako da delci senčil ostanejo okoli oči in na licih in tega pa res ne maram. Po drugi strani senčila zdržijo ves dan, to je njihova velika prednost. Isto kot čudovite barve in originalna zabavna embalaža.

V splošnem me je dekorativna kozmetika theBalm res pozitivno presenetila. Definitivno pri njej ostanem in kupim še druge izdelke – na primer zanima me paleta kremastih rdečil in šmink. In vam sigurno priporočam poskusiti karkoli od theBalm. Če ne zase, potem za nekoga bližnjega, ker ta kozmetika se mi zdi kot res stilsko darilo!