Top 5 najboljših maskar

Top 5 najboljših maskar
 
Nagovorili smo beauty blogerko Terry, ki je za vas izbrala pet najbolj priljubljenih maskar, ki jih je sama preizkusila in je z njimi dolgoročno zadovoljna.
 
Ali boste med njimi našli svojo favoritko?
 

Najboljše maskare

5. Avon True Colour

Ta maskara od Avona je idealna za tiste, ki imate rade nežno ličenje. Maskara trepalnice lepo poudari in podaljša, vendar nikakor dramatično. Učinek je bolj nežen.

4. Rimmel Wonder´Full Wake Me Up

To je verjetno najbolj dišeča maskara, kar jih poznam. Vsebuje namreč izvleček kumare za hidracijo in prehrano trepalnic. Wonder'Full Wake Me Up maskara trepalnice lepo poudari, vendar ne dramatično, tako da pride prav tudi minimalistkam. 

3. Loreal Paris Volume Million Lashes

Če iščete maskaro, ki vam poudari trepalnice in hkrati jih lepo počeše, potem je to ta prava. Krtačka Volume Million Lashes trepalnice lepo počeše od korenin do konic, loči in hkrati posebej poudari. 

2. Avon Mark

Ta maskara je za vsakogar, kdor hrepeni po voluminoznih trepalnicah. Trepalnice poudari in zgosti, ne da bi jih zlepila. Krtačka maskare Mark je večja, tako da je ne priporočam za kratke trepalnice. 

1. Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

Zame je to kraljica vseh maskar. Imam sicer dolge, ampak ravne trepalnice. Vedno je bilo torej treba uporabiti klešče, da bi jih imela privihane. Ta mali čudež pa zna trepalnice lepo privihati, ohrani jih tako ves dan in za nameček doda volumen. Po nekaj tednih uporabe so se trepalnice začele celo same vihati. Krtačka ima povprečno velikost, tako da je primerna tudi za lastnice kratkih trepalnic.  
Top 5 najboljših maskar
 
Denisa