TOP 5 poročnih pričesk za leto 2018

poročna pričeska
 
Nadaljuje se trend porok na travnikih, kmetijah, v gozdovih ... In takšnim porokam ustrezajo pričeske v slogu boho za neveste, ki so skupaj z retro pridihom iz 30. let vaše skrivno orožje … Prednost? Ne potrebujete frizerja. Uredite se lahko same (ali pa s pomočjo prijateljice).

1) Prosto padajoči lasje

Poročna pričeska so lahko tudi prosto padajoči lasje. Zadostuje, da poskrbite za njihov zdrav videz (kar dobro obvlada pripravno pršilo pred oblikovanjem Schwarzkopf) in jih dobro razčešete s krtačo, kot je Olivia Garden (ionizira) ali Ikoo (iz naravne smole in kavčuka). Zdaj lahko začnete s sušenjem.
Olje Redken skrajša čas sušenja s sušilnikom za lase. Na koncu uporabite kremo za oblikovanje in lase okrasite s cvetličnim vencem. Če imate ravne lase in si želite, da so rahlo valoviti, uporabite kodralnik za lase in termo pršilo za utrjevanje tecni.art. Poročna pričeska z vencem je videti dobro tudi z ravnimi lasmi. 
 
poročna pričeska

2) Kita v obliki ribje kosti

Enkratna poročna pričeska za dolge lase je ribja kost. Slog boho naredi pričeske nevest urejene. Kito lahko spletete nesimetrično ali pa jo spletete samo s spodnjo tretjino las. Za začetek je dovolj, da lase razčešete in jih malce popršite z lakom. Če so bolj nežni, boste prav gotovo veseli kreme Redken ali pa sijoče kreme za glajenje las Tigi. To je odlično še posebej za rjavolaske in rdečelaske. Lase razdelite na polovice, nato pa si pomagate z ločitvenimi sponkami Tigi. Na desnem delu vzemite pramen in ga vodite preko desne polovice las navzgor in preko leve navzdol, v osmico. Nato nadaljujte obratno še z druge strani. Ko je kita narejena, lahko sprostite par pramenov. Med pletenjem vanjo enostavno vpletete še cvetlično dekoracijo.

poročna pričeska

3) Figa zgoraj

To je dobra poročna pričeska za srednje dolge lase. Za začetek nanesite na prste vosek za utrjevanje in z njimi prečešite lase. Nato vzemite lasnice in z njimi pritrdite pramene na temenu. Če bo figa nepravilna, bo še bolj v boho trendu. Da bo poročna pričeska zdržala cel dan, jo utrdite. Pršilu Caviar Style za končno oblikovanje las bo to uspelo. 
 
poročna pričeska

4) Figa spodaj

Figa narejena na spodnjem delu je primerna za srednje dolge ali dolge lase. Pomembno je samo to, da dosežete volumen. Pomagate si lahko z večjimi navijalkami, kot so na primer samostoječe navijalke Chromwell. Ko jih odstranite, kodre samo počešite s prsti in jih spletite. Pogosto se naredi v obliki pletenega kruha, ki je videti kot figa, a je bolj ohlapen. Enostavne sponke in velika količina laka vam zagotavljajo, da bo poročna figa zdržala cel dan. Še rožo prosim!
 
poročna pričeska

5) Glamour 30. let

Pričeske za neveste s kratkimi lasmi so dobile navdih v videzu iz 30. let. Lahko naredite valove ali kodre z navijalkami. Potrebujete le odmerek utrjevalca za sijaj. Utrjevanje bo še popolnejše z močnejšim utrjevalnim lakom, kot je Vavoom od Matrixu, zraven pa si izberite še okrasni trak. Odlično je, da boste prelepi tudi v primeru, da imate sicer fantovsko frizuro. In na dan D še posebej nežni ...
 
poročna pričeska
 
Denisa