VAU! Poročni make-up v 7 korakih

poročno ličenje
 
Trendi za leto 2018 narekujejo ličenje nevest s poudarkom na naravnem, sveži polti in sijočih rdečilih. Med barvami so TOP odtenki vijoličaste, roze in kovinske z nude paleto senčil. Vse to zaključite s prosto spetimi ali nežno kodrastimi lasmi s cvetjem oziroma čipko, ki spominja na trak.
 
poročno ličenje
 
Da, letos bodo poroke ena velika romantika! Lani so trende določale poroke zunaj, s kuliso gozda za hrbtom, s šopkom travniških cvetlic in kančkom spontanosti brez poškrobljenih tradicij. Ker je njihov skupni imenovalec nežnost, je takšen tudi poročni make-up. Ga obvladate sami? Poskusite!
 
  • 1 Lepota negovane kože
Na dan D morate zasijati v vsej svoji lepoti. Predvsem pa vi in vaša koža, ki jo morate pred poroko dobro negovati. Samoumevni so piling (Lancôme ima odličen Exfoliance Clarté), čistilna maska (poskusite FaceMed+ z zeleno ilovico od Eveline), hieluronski serum, mikro-masaže … Ker je samo razvajena koža dobro pripravljena za poročno ličenje.
 
  • 2 Voda in še enkrat voda
Dodajte vlago od zunaj (npr. Hydraphase od La Roche-Posay), poleg tega pa veliko pijte. Koža bo zahvaljujoč vodi napeta, gube zaradi mimike obraza pa manj vidne. Če se ne morete pošteno naspati, dodajte gel proti podočnjakom Collistar. Preden nanesete poročni make-up, bo odlično opravil svoje delo.
 
  • 3 Vse zaščitite s podlago
Pri ličenju za poroko je zelo pomembno, da zdrži cel dan. Zatorej poiščite dobro podlago. Mattifier Esteé Lauder make-up fiksira, hkrati pa kožo matira.
 
  • 4 Svilen make-up
Nato boste potrebovali še make-up. Takšnega, ki bo poenotil barvo in dodal žametnost. Kot je Flawless Satin Sensai, ki bo kožo svilnato razvajal, vključno s SPF 20. V vsakem primeru morate uporabiti pravi odtenek, vendar z nakupom počakajte še pol ure, da boste videli ali vam resnično ustreza.
 
  • 5 Sijoča koža
Ko uporabljate puder, ne pozabite na osvetljevalec in bronzer. Temnejši bronzer nadomesti rdečilo, dotik osvetljevalca pod očmi ali v notranjih kotičkih pa osvetli vsak pogled. Za letošnje poročno ličenje je nepogrešljiv. Ga še nimate? Za Bonnie – Lou Manizer od theBalm dam roko v ogenj.
 
  • 6 Privlačen pogled
»Nude« senčila za oči so sicer kul, vendar pa so trenutno moderna tudi roza, vijoličasta ali zlata. Palete Maybelline z navdihom Gigi Hadid ponujajo mat in bleščeče odtenke. Z njimi bo šlo poročno ličenje kot po maslu. Če pa želite pogledu dodati intenzivnost, uporabite črtala za oči Lancôme. Na koncu pride na vrsto še maskara, recimo vodoodporna, kot je legendarna maskara 2000 Calorie Max Factor. Zdaj lahko brez težav jokate od sreče!😊
poročno ličenje
 
  • 7 Ustnice kot narisane
Za ustnice potrebujete šminko, ki neguje in je dolgo obstojna. Izbirajte med odtenki »nude«, pa tudi malinastimi, če želite še posebej nežen poročni make-up. Na koncu nujno uporabite fiksator šminke – ta od Yves Saint Laurent naredi lepo mat površino. Potem pa samo še recite ... DA.
 
Denisa