Veliki tarot horoskop 2017

Horoskop
Začelo se je novo leto, zato se pozanimajte, kaj vas čaka letos, na kaj morate biti pozorni, česa se izogibati in česa se veseliti. Za vas imamo veliki horoskop tarot 2017.


Oven
V letu 2017 bo pomembno, da vam bo uspelo lastnosti znamenja ovna uporabiti na pravi način. Poguma za soočanje z življenjskimi dogodki vam zagotovo ne bo manjkalo, vendar je v početje hkrati treba vključiti preudarnost. Preveč trmoglavosti namreč redko prinaša uspeh. Poleg tega morate, vsaj občasno, zaupati intuiciji. Ta lahko povsem nepričakovano razreši številne nejasnosti, ki jih sicer kljub lastni vnemi morda ne bi rešili. Poskusite delati na večji ponižnosti, saj lahko opazna domišljavost življenje le zaplete.

Odnosi
V partnerske odnose morate vstopati z odprtim »vizirjem«. Z drugimi besedami, iskrenost in poštenost se bosta na koncu izplačali, čeprav morda na prvi pogled ne bo videti tako. Pomembno bo tudi, da boste znali prisluhniti svojemu partnerju. Jasno je namreč, da bo sožitje postopoma prenehalo delovati, če boste živeli le sami zase.

Delo
V službi je treba imeti ostre komolce. Nikomur ne dovolite, da vas odriva od vaših pravic. To velja pod pogojem, da ste si jih resnično zaslužili. Pričakovanja brez razloga lahko namreč postanejo jabolko spora, ki lahko zelo škoduje medosebnim odnosom na delovnem mestu. Bolj vam bo ustrezalo, če boste odločali, kot če se boste podrejali.

Zdravje
Osredotočite se predvsem na svoj psihični in živčni sistem. Počutite se kar najbolj harmonično in dobro. Za dobro notranje počutje bodo poskrbele različne vrste sprostitev. Mednje lahko štejemo tudi kopeli, v katere je primerno dati kakšen prijeten sprostitveni pripravek.

Nasvet za ženske
Ženskam v znamenju ovna lahko v letu 2017 močno pomaga način ličenja. Vpliva lahko namreč na prvi vtis na srečanjih z vašo osebo. Če boste uporabili prava ličila, lahko po potrebi ustvarite pravo ozračje.

Nasvet za moške
Ovni zelo pogosto sodijo med bolj kolerične posameznike. Notranjo napetost morajo spraviti iz sebe. Če je tega preveč, lahko vpliva negativno. Zato je umirjenosti včasih treba pomagati. Poskusite milo za britje Scottish Fine Soaps Classic Male Grooming, ki vsebuje pomirjujoč vonj sivke.


Bik
Dojemanje resničnosti vam bikom ne dela nobenih večjih težav. Kljub temu vas bo v tej smeri leto 2017 nekoliko preizkušalo. Da bi uspeli, se morate soočiti s preteklostjo. Ne pozabite, da vsakdo dela napake, vendar se s tem nima smisla dolgo ubadati in jim dovoliti, da zaustavijo vaš nadaljnji razvoj. Iz napak se učite in neprijetno poglavje svojega življenja kar najhitreje zaprite. Če vas bo kdaj napadlo slabo počutje, se takoj z nečim razveselite. V veliko pomoč so vam lahko različni interesi. Če jih nimate, se začnite posvečati nečemu zanimivemu.

Odnosi
Letošnje leto lahko prinese partnerske težave. Njihov glavni sprožilec bo najverjetneje postal občutek osamljenosti, bodisi vaš bodisi partnerjev. Da bi se temu izognili, delujte preventivno. Posvečajte se ljubljeni osebi, veliko komunicirajte in se zanimajte za njeno veselje in žalost. Isto pa bi seveda moral početi tudi partner.

Delo
Na delovnem mestu se izogibajte temu, da bi obljubljali več, kot v resnici zmorete. Ustrežljivost je vsekakor odlična lastnost, vendar zaradi nje smete zaiti v težave. Lahko se zgodi, da se vam kje zatakne. Bodite potrpežljivi in postopoma boste uspeli. Če ne bo tako, se ne bojte obrniti se na izkušenejšega sodelavca.

Zdravje
Lahko se zgodi, da se boste pogosto počutili precej izčrpano. To ni dobra novica, ker prevelika utrujenost odpira vrata različnim boleznim in slabi odpornost.  Zato pazite nase in po potrebi uporabite sredstva za podporo imunskemu sistemu.

Nasvet za ženske
V vaše življenje bo veselje zagotovo prinesel parfum Versace Versense. Je čuten, svež, lahek in natančno tako se boste pri njegovi uporabi počutili tudi vi. Dišava ponuja kombinacijo sandalovine, cedre, oljke bergamotke, zelene mandarine in opuncije.

Nasvet za moške
Pogum, da se boste zoperstavili težavam iz preteklosti, lahko dobite z moškim parfumom Hugo Boss Boss No.6 Bottled. Poleg poguma vam bo zagotovil tudi sodoben slog, kar je za sicer konzervativno naravnanega bika kot bi ga poškropili z vodo življenja.


Dvojčka
Za znamenje dvojčkov je lahko leto 2017 relativno uspešno. Vendar pa je bistveno, da pri svojih dejavnostih najdete pravo pot. Iskanje harmonije bo tako postalo eden glavnih ciljev, za katerega se boste trudili. Ne pozabite, da nikoli ne smete nikogar prezirati. Ne glede na to, kako vam je določen človek prijeten ali neprijeten. Prav tako se izogibajte govoricam in klevetam. Močno se osredotočite na temeljitost, ker je to naslednji ključ do izpolnitve vaših ciljev in zamisli.

Odnosi
V zvezi se usmerite v to, da bosta pri skrbi za skupno gospodinjstvo udeležena oba. Takoj ko se tehtnica močneje prevesi na eno stran, je to pot, ki vodi v spore in rušenje sobivanja. Zelo pomembna bo tudi finančna plat zveze. Gre namreč za to, da eden od partnerjev ne izčrpava drugega. Tudi v tej smeri mora biti vse uravnoteženo.

Delo
Izogibajte se temu, da bi se trudili pridobiti koristi in ugodnosti na račun sodelavcev. Niti morebitno »izkoriščanje zvez« nikakor ne bo prispevalo k boljšemu ozračju na delovnem mestu. Poskusite vsem pokazati prijazen in deloven obraz, kar za vas ne bi smela biti nobena težava. Pazite le, da si tega ne pokvarite s tem, da se boste za vogalom obnašali povsem drugače.

Zdravje
Nego in preventivo si zaslužijo predvsem parni organi. V prvi vrsti torej ledvice in pljuča. Naučite se refleksne terapije in jo na sebi izvajajte vsak dan. V pomoč so lahko tudi naravni sokovi, polni antioksidantov, vitaminov in drugih snovi, ki varujejo organizem.

Nasvet za ženske
Ženske v znamenju Dvojčkov so zelo družabne in vedno v gibanju. Zato bodo cenile pripravke za lase, ki utrdijo pričesko. Termoaktivno pršilo L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume lase utrdi in jim daje volumen.

Nasvet za moške
Razveselite partnerko in v stanovanje prinesite prijetne vonjave. S tem boste dokazali resnično željo po razcvetu vajine zveze. Poleg tega, da se boste vključili v okraševanje skupnega gospodinjstva, kar bo zagotovo cenila vsaka ženska.


Rak
Poskusite si na rahlo začrtati meje poti, po kateri želite stopati v letu 2017. Pravzaprav je povsem vseeno, za katero življenjsko področje gre. Poznati je treba svoje meje in se osredotočati na uresničljive sanje. Če vam bo to uspelo, sploh ni treba, da je to leto slabo. Sposobni boste namreč obogatiti to, za kar ste se že dolgo trudili. Pozitivne točke v očeh drugih boste pridobili tudi s tem, da boste svoje uspehe sposobni  deliti s svojo okolico. Pri tem ne gre nujno le za družino, ki je rakom še posebej blizu.

Odnosi
Za znamenje raka je zagotovo dobra novica, da leto 2017 obljublja bolj ali manj umirjeno partnersko življenje. Da bi bilo res tako, morate imeti razrešene premoženjske in finančne zadeve. Če se vama s partnerjem zatakne na tem področju, bo to lahko glavna tema tega leta, kar vam lahko nekoliko pokvari sicer čudovito sobivanje. Pazite predvsem na dolgove in rubeže.

Delo
Delodajalec lahko nagradi vaše dolgoročno kakovostno delo, kar lahko pomeni bodisi povišanje plače bodisi celo karierno napredovanje. Da bi do tega sploh lahko prišlo, ne smete zaspati na lovorikah. Tveganje, da boste zadovoljni s samim seboj, je razmeroma veliko. S seboj bi lahko prineslo stagnacijo in posledično neprijetno prebujenje.

Zdravje
Poskusite razbremeniti žolčnik in jetra. To pomeni, da omejite alkohol, mastne, ocvrte, presladke in pikantne jedi. V pomoč jetrom poskusite paket Walmark s pegastim badljem in klorelo. Pegasti badelj je odličen za jetra, klorela pa vam bo pomagala pri razstrupljanju.

Nasvet za ženske
Za ženske v znamenju raka je parfum Chloé Love kot ustvarjen. Ponuja romantiko, ženstvenost in pomaga doživeti tiste najbolj notranje občutke. Zahvaljujoč tej krhki dišavi boste uspeli razdajati svojo ljubezen vsem, ki si jo zaslužijo.

Nasvet za moške
Za to leto si poskusite zagotoviti parfum Joop! Homme, ki bo okrepil vaše nazore in življenjske vrednote. Njegova esenca je hkrati izvirna in polna svežine. Zato ni nevarnosti, da bi obstali tam, kjer se je nujno premakniti naprej. Vse to prinaša kombinacija pomarančevca, cimeta, tobaka in lesov.


Lev
Naučiti se morate ciljno razvijati svoje sposobnosti. V letu 2017 bo šlo predvsem za kombinacijo poguma, velikopoteznosti in organizacijskih sposobnosti. Čeprav gre za naravne lastnosti znamenja leva, to ni vselej enostavno. Včasih boste namreč morali prenesti situacije, v katerih bo prišlo do žalitve vašega veličanstva. Vsaj tako boste to dojemali s svojega vidika. Zato bodite pozorni in ne delajte prehitrih zaključkov. Če se boste s tem solidno spopadli, lahko 12 mesecev preživite razmeroma dobro ter brez večjih pretresov.

Odnosi
V partnerski zvezi bo za vas zelo pomembna komunikacija in možnost izmenjave mnenj. Ni nujno, da se boste s svojim partnerjem vedno strinjali, vendar pa se izognite temu, da bi morali vedno imeti prav. Tega namreč nihče ne bo mogel dolgo prenašati. Prav tako se trudite partnerju izkazovati toplino in ljubezen.  To pa seveda ne pomeni, da se mora dana situacija vedno končati s spolnostjo.

Delo
Pri delu boste raje odločali, kot delali. Če že ne bo šlo drugače, boste veliko raje izvajali t. i. miselne dejavnosti na račun trdega fizičnega dela. Če boste svoje kolege in šefe prepričali, da ste ravno tam najbolj uporabni, ni nujno, da bo to predstavljalo težavo. V nasprotnem primeru stisnite zobe in začnite garati.

Zdravje
Ne bodite preveč leni in se trudite redno telovaditi. V nasprotnem primeru vam grozi, da se vam bo nabralo več maščobe, kot bi si je želeli. Če ne boste pazili in se boste zredili, vam lahko poleg spremembe jedilnika in vadbe pomagajo sredstva za hujšanje. Izbira je res velika!

Nasvet za ženske
Nege las ne bi smela podcenjevati nobena ženska, ki je rojena v znamenju leva. Ravno lasje vas namreč vizualno krasijo. Poleg klasičnih šamponov in balzamov se izplača v rednih intervalih nanesti kakovostno masko za lase. Izbirate lahko glede na vrsto in stanje vaših las.

Nasvet za moške
Vsak lev si želi biti všeč, za kar večina moških, rojenih v tem znamenju, izkorišča sončne žarke. Zakaj pa ne; a z ničemer ne gre pretiravati. Prav tako se je treba med sončenjem temeljito zaščititi. Med zelo priljubljene sodijo pripravki za sončenje Bioderma.


Devica
Letošnje leto bi morali izkoristiti za oceno dosedanjega načina življenja. To pa seveda ni vse. Slediti bi morale tudi temeljne spremembe. Te bi morale prinesti izrazito boljše pogoje in večjo mero zadovoljstva pri tem, kar delate, in kako vam uspeva. Če boste klic vesolja ignorirali, je precej verjetno, da ne boste nagrajeni. Pojavili se bodo različni preizkusi. Te situacije bodo preverile, ali res stojite za tem, kar ste dosegli do sedaj in kako ste živeli. Prav tako je potrebno računati s tem, da lahko zaidete v težave, če do tega pride.

Odnosi
Poskusite pustiti za seboj, kar v zvezi res ni delovalo in je prinašalo temeljne zaplete. Seveda pa se morate zavedati, da si bo za uspešno izvedbo tega moral želeti tudi partner, sicer je možno, da bo vajino sobivanje prišlo do prelomne točke. Če bo do tega prišlo, se morate sprijazniti s tem, da se lahko zgodi skoraj karkoli.

Delo
Mnogo ljudi dela svoje delo iz vztrajnosti in brez globljega zadovoljstva. Če to velja tudi za vas, je možno, da boste v letu 2017 lahko končali ta trend. Toda pozor! Globokega reza ne delajte nenadoma in brez nedvoumno razjasnjenih nadaljnjih načrtov. Le tako boste lahko, ko boste pogledali nazaj, rekli, da niste mogli drugače.

Zdravje
Pozornost posvečajte celemu črevesnemu traktu. Glavno tveganje predstavljajo plesni, ki se lahko pojavijo v črevesju. Odstraniti jih lahko pomagate tako, da omejite uživanje bele moke in belega sladkorja. Pomagajo tudi saponini v tabletah iz juke (yucca schidigera).

Nasvet za ženske
V okviru celotne preobrazbe, ki bo morda potekala v letu 2017, poskušajte spremeniti tudi skrb za svoj videz. Poleg novih oblačil razmislite o tem, kako se posvečate svoji koži. Preizkusite lahko, na primer, kakšen nov kozmetični set za obraz.

Nasvet za moške
Če želite spremeniti svoje življenje, ne pozabite na menjavo parfuma! Preizkusite, recimo, parfum Calvin Klein Man. Kot lesna in začinjena dišava vam bo dal eleganco, šarm in spolno privlačnost. S to esenco lahko prijetno presenetite ne le partnerko, ampak tudi svojo okolico.


Tehtnica
Leto 2017 lahko znamenju tehtnice prinese različne spremembe. Te bi lahko prišle prisiljeno ali pa zaradi občutka notranjega nezadovoljstva s trenutnim stanjem. Nekoliko paradoksalno pa je, da vaše občutje temelji na tem, da si vendar zaslužite nekaj boljšega. Zato bodite pozorni, na kaj mislite in kakšnih sprememb si želite. Moč misli in besed vas lahko neprijetno preseneti. Celo tako, da ne boste imeli dovolj časa za oceno situacije. Kar pa je tisto, kar tehtnice za odločanje nujno potrebujejo.

Odnosi
Zveza je potrebna osvežitev, vendar vi morda ne veste, kako. Osnovna predpostavka je, da spremembe rešujete skupaj s partnerjem. Kakršnikoli samovoljni poskusi se lahko končajo zelo neprijetno. Še preden nasprotni osebi kaj razkrijete, premislite. Ste z odnosom res nezadovoljni? Ni morda težava bolj v vas?

Delo
Na delovnem mestu morate računati na težave, ki vam bodo delale preglavice, zato se z njimi spopadite pravočasno. Največja napaka bi bilo mnenje, da si ubadanja s tem res ne zaslužite. Tudi če bi to bilo slučajno res, to ni prava rešitev. Prav tako nikoli ne pozabite, da je trud na koncu vselej poplačan.

Zdravje
Ne obremenjujte svojega organizma z uživanjem živil, ki tvorijo kislino in bi lahko poskrbela za različne zdravstvene zaplete. Raje izbirajte prehrano, tvori baze. Ne pozabite niti na t. i. superživila, med katera sodijo tudi priljubljena zelena živila.

Nasvet za ženske
Če boste velikokrat utrujeni, privoščite svojemu telesu odmerek energije. Lahko poskusite spodbujajoč vonj. Gel za prhanje Biotherm Eau D´Energie vas bo prebudil in napolnil z energijo.

Nasvet za moške
Večina žensk ljubi romantične trenutke, ki jim jih pripravijo partnerji. Tudi vi poskusite občasno pripraviti presenečenje, ki bo vajinemu sobivanju pomagalo pozabiti na težave. Kaj porečete na kopel ob svečkah z bogatim slojem pene?


Škorpijon
V letu 2017 se ne trudite izmišljevati ničesar revolucionarnega. Dovolj bo, če se boste oprli na delujoča pravila in resnice. Na takšne, ki so že preizkušene in zanesljivo delujejo. Če vam jih ne uspe sprejeti, je mogoče, da vas bo vesolje udarilo po prstih. To seveda ne pomeni, da morate na svoji življenjski poti obstati, le ne spuščajte se v tvegane eksperimente. Poskusite delati na boljši sposobnosti komunikacije. Tudi razum bi si zaslužil več prostora, ker se vedno ni mogoče zanesti na kombinacijo empatije in intuicije.

Odnosi
Ne pokvarite si partnerskega sožitja s tem, da boste silili partnerja v spremembe na področjih, ki niso problematična. Prav tako ni primerno, da bi se v primerjavi s svojo ljubljeno osebo počutili večvredne. Vedno imejte v misli znan pregovor »Kdor visoko leta, nizko pade.« Naučite se združiti odločnost, dojemljivost in pozornost.

Delo
Na delovnem mestu bo malo dogodkov, ki bi vam v letu 2017 lahko ušli. To je nedvomno dobro, vendar le, če ne boste pretiravali. V nasprotnem primeru so mogoči spori s sodelavci in celo z nadrejenimi. Nekateri se ne bi mogli izogniti občutku, da jih ne opazujete z najboljšimi nameni. Da o občutku vohljanja sploh ne govorimo.

Zdravje
Pri preventivi se osredotočite na vsa področja, na katerih grozi nevarnost zastojev in zamašitev. Tako npr. žilam zagotavljajte v glavnem esencialne maščobne kisline, ki jih vsebujejo tudi indijski oreščki. Zaradi sečil se držite ustreznega režima pitja. Žolčnika ne dražite z jedmi z visoko vsebnostjo holesterola.

Nasvet za ženske
Za leto 2017 raje izberite nevpadljivo dišavo, ki je prijetna in vam bo vedno nudila občutek svežine. Takšne ponuja tudi znamka Paco Rabanne. Letošnji nasvet za ženske, ki so rojene v znamenju škorpijona je torej parfum Paco Rabanne Lady Million v obliki zlatega diamanta.

Nasvet za moške
Vsi škorpijoni imajo radi skrivnostnost, čutnost in sposobnost, da očarajo nasprotni spol. To pa ni mogoče brez pravega parfuma, ki bi lahko bil Armani Code. Izpolnjuje namreč vse navedene zahteve, poleg tega pa je njegov vonj resnično dolgotrajen.


Strelec
Ne pustite, da vas razočarajo lastne iluzije, ki v letu 2017 ne bodo prav dobri svetovalci. Če jim boste pustili, da vplivajo na vas, lahko izgubite iskrenost, ki običajno zaznamuje vaše znamenje. Iz tega izhaja tudi nasvet, da se ne bi smeli zanašati samo na notranje občutke. Potrebno je namreč misliti tudi na praktično plat življenja. Zato se trudite, da bodo vaše zamisli in odločitve kar najhitreje uresničene. Le tako se boste ubranili razblinjenja svojih sanj. Ne pozabite se do drugih ljudi obnašati pošteno. Kakršnekoli neresnice, ne glede na to, da so morda nenamerne ali nenadejane, ne bodo naletele na razumevajoča ušesa.

Odnosi
V partnerskem sožitju se držite tipičnega pristopa: »Česar je polno srce, o tem usta rada govore.« Pri tem imejte vedno v mislih, da glavni cilj tega pristopa ni prizadeti partnerja! Seveda pa boste le pridobili, če si zgradite odprt odnos, ki temelji na tem, da si lahko vzajemno in brez strahu poveste vse.

Delo
Na profesionalni ravni bi se morali naučiti ceniti lastno delo. To pomeni, da z vami nihče ne bi smel pometati. Če boste imeli občutek, da niste primerno cenjeni, se vsekakor odzovite. Potrebno je le izbrati pravilno izražanje in primeren čas. Po nepotrebnem se ne zapletajte s tem, da popustite v delovni uspešnosti.

Zdravje
V letu 2017 morate nujno paziti na dobro stanje imunskega sistema. Za to so potrebni v glavnem zdrava hrana, dovolj spanca in psihično dobro počutje. Prav tako se ne bi smeli prepogosto fizično obremenjevati. Pri podpori imunskega sistema bo pomagal tudi posebni izvleček iz bukovega ostrigarja, rakitovca in ameriškega slamnika.

Nasvet za ženske
Če boste kdaj v dvomih ali vam bo nekaj uspelo, uporabite parfum Hugo Boss Deep Red. Ta vam bo dal novega poguma in bo podprlvašo odločnost. Poleg tega bo znova odprl vrata doživljanju neomejenega veselja v vsakem trenutku.

Nasvet za moške
Kombinacijo samozavesti, strasti, čutnosti in sposobnosti osvajanja ne le žensk, ampak tudi ciljev, ponuja parfum Versace Eros. Zahvaljujoč njemu se lahko popolnoma odklopite od vsakodnevnih skrbi in pridobite nov elan za nadaljnje dni.


Kozorog
Držite se lastnosti, ki krasijo znamenje kozoroga. V prvi vrsti torej vztrajnosti, stabilnosti in občutka za red in pravila. Če vam bo to uspevalo čez celo leto 2017, ne bi smeli naleteti na neobvladljive ovire. Glavno tveganje letošnjih mesecev so nepričakovani dogodki, ki bi vas lahko presenetili. Zato se ne pustite iztiriti, če do česa takšnega pride, in ohranite mirnost. Za to boste seveda potrebovali tudi sprostitev. Iz tega razloga si, poleg izpolnjevanja dolžnosti, najdite dovolj časa za veselje in zabavo!

Odnosi
Za mirno sobivanje boste letos morali uporabiti predvsem svojo spretnost. Poleg razumevanja partnerjevih potreb se poskusite konkretno lotiti skrbi za gospodinjstvo. Vaša pomoč bo zagotovo dobrodošla, prav tako kot možnost prihranka pri morebitnih obrtnikih. Če vse skupaj še dodatno začinite s skupnim razvedrilom, bo vse dobro.

Delo
Brez dela ni jela. Ta pregovor bi si morali zapisati nekam, kjer bi ga stalno imeli na očeh. To ne pomeni, da sedaj izrazito zanemarjate delovne obveznosti, vendar vaš delovni izkoristek ni nujno optimalen. Če bi ta trend trajal zelo dolgo, bi vam lahko pokvaril ugled pri delodajalcu ali poslovnih partnerjih. Tega pa si zagotovo ne želite!

Zdravje
V letu 2017 se osredotočite na zdravje oči, kar seveda vključuje tudi preventivo. Omejite gledanje v zaslon in televizijo, redno hodite v naravo. Naučite se posebnih vaj za oči. Pomaga vam lahko tudi sok iz aronije, ki vid varuje pred UV-sevanjem in izboljšuje stanje oči.

Nasvet za ženske
Od dela in stresa se lahko odklopite na različne načine. Med zelo prijetne možnosti sodijo ljubezenske dejavnosti, če se v njih ne silite in imate pravega partnerja. Da bi v njih zares uživali, se ne bojte uporabljati ustreznih erotičnih pripomočkov.

Nasvet za moške
Kozorogi bi se morali temeljito posvečati negi zob. Ne gre le za lep nasmeh, ki zmore razgreti kar nekaj damskih src, še bolj pomembno je zdravje zobovja. Ne pozabite uporabljati sredstev za medzobno nego.


Vodnar
V letošnjem letu lahko podležete spremembam razpoloženja bolj, kot je zdravo. Zaradi tega lahko nastanejo različne neprijetne situacije, ki bi se jim sicer radi izognili. Zato v prvih mesecih leta 2017 poskusite delati na boljši uravnoteženosti razumske in čutne strani vaše osebnosti. Tega ne jemljite kot dolžnost. Veliko boljše in učinkovitejše rezultate prinaša pristop, da gre za zabavo, ki vas bo obogatila. Vodnarjem, ki to zmorejo hitro, je lahko nagrada povsem uspešno leto. To pa je nekaj vredno, kaj menite?

Odnosi
Partnersko sožitje lahko za vas postane oaza miru in spokoja, vendar lahko prinese tudi mnogo neprijetnih in pogosto nepotrebnih sporov. Kaj bo prevladalo, je v največji meri odvisno od vas. Zavedajte se, da če v zvezi zahtevate veliko osebne svobode, to ne bo nujno ugajalo vsem. S partnerjem pravočasno spregovorite o njegovih predstavah in našla bosta optimalen sporazum. Pomembno je, da svojega mnenja ne spreminjate neprestano.

Delo
Za doseganje delovnih uspehov je treba več časa posvečati malenkostim. Lepo je, da na dolžnosti gledate z višje perspektive in da se raje ukvarjate s pomembnejšimi stvarmi, a kaj, če je bistvena kakšna podrobnost, ki jo boste spregledali? Izogibajte se tudi temu, da bi s kolegi ravnali glede na to, s katero nogo ste vstali. To kolektivu prav gotovo ne bo v pomoč.

Zdravje
Že od prvih mesecev leta 2017 se trudite, da bo vaš jedilnik vseboval veliko vlaknin. V nasprotnem primeru vam lahko grozijo težave z zaprtjem in proti koncu leta celo s hemoroidi. Vlaknine vsebuje tudi sušeno sadje, ki si ga boste zagotovo privoščili.

Nasvet za ženske
Ali ste vedeli, da vaše oči izdajajo ne le utrujenost, ampak tudi bolezen? Glede na oči bodo namreč ljudje, ki vas vsaj malo poznajo, ugotovili, kako ste razpoloženi. Na srečo lahko to prikrijete. Dovolj je uporaba primernega ličila za oči.

Nasvet za moške
Mnogo vodnarjev se trudi razlikovati se od množice na različne načine, med te sodijo tudi izvirne pričeske. Če mednje sodite tudi vi, ne smete pozabiti na ustrezno nego las. K njej ne sodi le kakovosten šampon, ampak tudi balzam.


Ribi
Znamenje rib čaka v letu 2017 eno glavno nasprotje. Potrebno se bo soočiti z ideali in realnim svetom. Ne preveč pozitivna novica je, da tega ne bo preprosto združiti, zato bi morali letošnjo energijo vesolja prelisičiti z bistrostjo. Če je potreben bolj prizemljen pristop glede na resnost zadeve, se ravnajte v skladu s tem, delikatnejše zadeve pa mirno rešujte drugače. Na prvi pogled se vam to morda zdi nemogoče, vendar ni tako. Treba se je učiti iz preteklih napak. Kot riba se s podobno konfrontacijo zagotovo ne srečujete prvič.

Odnosi
Na področju ljubezni boste v letu 2017 v glavnem iskali zmernost, vendar pa tega ne mešajte s togostjo, ki bi lahko partnerski odnos stisnila v kot. Zmernost vključuje veliko ljubezni, skladnosti, razumevanja in tolerance. Tega bi morali biti kot empatični ribi sposobni. Če vse to ponudite partnerju, je zelo verjetno, da vam bo odgovoril enako.

Delo
Na karierni ravni vam bodo morda manjkali ostrejši komolci. Naj vas to ne skrbi. Vsakdo se ne uveljavi nujno hitro in brez pomislekov. Raje delajte tako, da se boste lahko spoštovali. Vse ostalo se bo že nekako razrešilo. Če vam je blizu ezoterika, gotovo že čutite, da bodo rezultati vašega truda prišli. Natančno na tak način, kot si zaslužite.

Zdravje
Osredotočite se na uravnoteženo prehrano. Kakršnokoli daljše nihanje v jedilniku, ki bo privedlo do pomanjkanja pomembnih snovi, se lahko hitro pokaže na zdravstvenem stanju. Če ne bo šlo drugače, je mogoče izpad nadomestiti z multivitaminskim kompleksom Garden of Life Vitamin Code Liquid.

Nasvet za ženske
Na področju lepote in dišav se vam na srečo ni potrebno ubadati s tem, kaj je primerno za leto 2017. Parfum mora biti predvsem svež in ne bi vas smel hitro dolgočasiti. Natančno tak je Burberry Touch for Women. Poleg tega bo na čist način ponazoril vašo ženstvenost in čutnost.

Nasvet za moške
O ribah se pogosto govori, da jim manjka ognjene energije. Da bi podobnim trditvam naredili konec, preizkusite parfum Ferrari Ferrari Uomo. Njegova esenca ustvarja močne emocije, ki bodo razburile vsako žensko v vaši okolici. V življenje prinaša tudi veliko samozavesti in odločnosti.
 
Denisa