Veliki test šmink: Katere so res odporne na poljube?

Šminke
 
Dame, ne recite, da se vam takšne situacije ne dogajajo. Zjutraj odhajate v službo, svoje ličenje uskladite do popolnosti z lepo izrazito šminko in ste pripravljene. Še obrnete se na peti, da se poslovite od svoje drage polovičke. Vendar ta začne „težiti“, kaj imate spet na ustih in takoj seže po robčku, da si odtis zbriše. V službi se nenehno opazujete, ali je vse na svojem mestu. Pri pomembni predstavitvi ste čisto živčne, ali kolegi zares pazljivo poslušajo ali bolj gledajo, kako vam vaša najljubša šminka verjetno potuje mimo ustnic. Na večerji s partnerjem ne morete zadosti uživati, ker vas omejuje nepredvidljiv nanos barve, na zabavi pa svoj kozarec zagotovo prepoznate, ker je ves okrašen z odtisi vaših ustnic.
 
Toliko neprijetnih trenutkov v enem dnevu, kaj pa s tem? Da vam čudežev ne bo treba zapleteno iskati po metodi poskusov in napak, smo za vas preizkusili na desetine izdelkov za ustnice in izbrali tiste, ki pri navadni uporabi ne puščajo odtisov ne na koži ne na kozarcu ter vam omogočijo, da ste varno seksi ves dan!
 
Šminke

Kryolan Basic Lips

Nemška znamka Kryolan ni čisto običajna znamka. Njihovi izdelki se v filmski in gledališki industriji že desetletja sklanjajo v vseh sklonih. Dokaz je na primer nizozemska pevka Simone Simons, ki svoje ustnice na večini koncertov ovija v tekočo šminko v odtenku Rock. Prav to izrazito barvo Basic Lips smo testirali in lahko potrdimo, da je obstojnost čudovita. Samo pazite, da izdelka ne bi nanesle preveč in se ne bi začel luščiti – zadostuje le ena tanka plast. Po našem mnenju gre za najbolj zapeljivi kos iz celotnega izbora, idealen predvsem za v družbo.

theBalm Meet Matt(e) Hughes

Meet Matt(e) Hughes deluje podobno kot Basic Lips od Kryolana. Nanesite tekočo šminko, ki kmalu postane matna in se na ustnicah zapre. Partnerja ali svojega malčka lahko ljubčkate do onemoglosti, izdelek pa tako in tako nima možnosti, da zapusti od vas določeni prostor. Tu meje postavljate vi!

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Glam 

Morebiten program celega dne smo si že predstavili. Najprej delo, nato družabna večerja, potem mogoče še zabava … Za to ena barva velikokrat ne zadostuje – toliko priložnosti zahteva, da se jih zamenja več. Vlačiti s sabo polovico kozmetične torbice verjetno ni najbolj praktično. Zato je tu paleta za ustnice od L’Oréala s šestimi čudovito intenzivnimi barvami, ki vas popeljejo skozi ves dan ali preprosto od jutra do jutra. 
Šminke

Maybelline SuperStay Matte Ink

Če hrepenite po klasičnih rdečih, pa tudi mat odtenkih, potem je tu za vas SuperStay Matte Ink. Tekstura je mat, vendar stalno z malce vlage, vaše ustnice torej po celodnevnem nošenju ne bodo do konca izsušene. Šminka je novost tega leta in skupaj z njo na ustnicah in v torbici boste kraljica marsikatere zabave!

Artdeco Magic Fix 

Vsi zgoraj omenjeni izdelki so pri vas sicer vzbudili zanimanje, vendar svojo izbrano barvo že imate in se ji enostavno ne mislite odreči? Čeprav vam s svojo obstojnostjo kar nagaja? Bi želele, da se zgodi čudež in se njene lastnosti spremenijo? Vaše želje vam bo izpolnil fiksator šminke od Artdecoja. Nanesite ga na katerokoli svojo šminko in se veselite tega, da vam v kozmetični torbici pravzaprav že zdavnaj leži tista vaša popolna!
 
Voilà. Mislim, da najsi dajete prednost sijajnim ali mat ustnicam, trdnim ali tekočim verzijam, izrazitemu ali nežnemu ličenju, v naši ponudbi si zagotovo izbere vsaka od vas.
 
Denisa