Verjemite naravi namesto kemije in poskusite bio kozmetiko Nonique!

Ko bio kozmetikakupujete hrano, gledate njihovo sestavo? Stavim se, da ja. Poskusite kdaj pogledati na sestavo izdelkov, ki jih uporabljate za obraz ali lase. Veliko klasičnih kozmetičnih izdelkov vsebuje različne sintetične snovi, ki se jim je bolje izogniti. Na srečo danes obstaja precej širok izbor naravnih in organskih kozmetičnih izdelkov, ki so povsem brez kemikalij. Namesto tega vsebujejo veliko količino vitaminov, vlažilnih snovi, antioksidantov in so primerni tudi za alergike.

Takšna je tudi bio kozmetika Nonique. Ime blagovne znamke izhaja iz eksotičnega sadeža Noni, ki se goji na plantažah v Panami in latinske besede »que«, ki v slovenščini pomeni »in«. To je zato, ker vsi izdelki Nonique vsebujejo sadje Noni v kombinaciji z aloe vero in 14 drugimi visoko kakovostnimi sestavinami, ki izhajajo izključno iz ekološkega kmetovanja. Kozmetika Nonique ni testirana na živalih in ne vsebuje nobenih živalskih sestavin. Seveda ne vsebuje kemičnih snovi, kot so parabeni (ki so znani po svojih rakotvornih učinkih), parafin in mineralna olja (obe snovi sta proizvedeni iz surove nafte, ki mašita pore in pomagata pospeševati staranje kože), umetna barvila in silikoni.

Zakaj Noni sadež?

Sadeži tropske rastline Noni, ki se gojijo na primer na Karibih, vsebujejo več kot 150 vitalnih snovi. Njihovi koristni učinki so znani že stoletja - se uporabljajo v ljudskem zdravilstvu, od koder se je razširili v razvite države. Noni ima visoko vsebnost proxeronina, vitaminov, encimov in elementov v sledovih. Ugotovljeno je bilo, da Noni vsebuje 800-krat več vitaminov in encimov, kot ananas, kar pozitivno vpliva na zdrav in mladosten videz kože. Čudežni izvlečki sadeža Noni so vključeni v vse izdelke Nonique, ki so razdeljeni v več serij: Anti Aging, Extreme Energy, Hydration, Tropic in Vital. Blagovna znamka ponuja bio kreme, mila, gele za prhanje, šampone in druge izdelke. Stavite na moč narave in poskusite katerega od njih!