Vichy Idéalia Skin Sleep – moje kozmetično odkritje leta!

Idealna kakovost kože, kljub nekakovostnemu spanju“ – to obljublja najnovejša krema od Vichy iz serije Idéalia. Poznamo verjetno vse – ponočevanje, primanjkovanje spanca ali nekakovostno spanje. Nekateri rešujejo ta problem skoraj vsak dan, nekateri le čas od časa. Naša koža pa v vsakem primeru trpi, ker ji ne uspe, da se zadostno regenerira in svoje stanje odseva tudi navzven. Kakšne so posledice? – Bleda koža malo sive barve, temni kolobarji pod očmi, otekline, nepoenotena barva, vidne gube ... Vseh neprijetnosti se lahko znebite, če boste pazili na svoj življenjski stil in spali idealno osem ur na dan (kar pa je včasih res težko). Ali je tu krema, ki vam lahko potrebnih osem ur kakovostnega spanja nadomestiVichy Idéalia Skin Sleep.

Vichy

Da, to je res!

Moram priznati, da sama ne spim dovolj in zato sem bila radovedna, ko sem zvedela za to kremo. Če bi res kakšna krema lahko nadomestila spanec, bi to bil majhen kozmetični čudež in take kreme ne bi nikoli več zamenjala. Morala sem jo takoj poskusiti. Povedati moram, da kreme res ne bom zamenjala, ker je resnično odlična in je presegla vsa moja pričakovanja!

Vichy Idéalia Skin Sleep je res učinkovita od večernega nanosa in vse do jutranjega rezultata. Uporaba kreme je sama po sebi posebno doživetje, ki se ga vsak večer pred spanjem veselim. Krema ima lepo rahlo rožnato barvo, odlično (ne vsiljivo) diši, njena tekstura je nežna, rahlo gelasta in zahvaljujoč temu "zračna". Na obrazu je zelo prijetna, enostavno se razmaže in vpija in za nameček tudi rahlo hladi. Takoj po nanosu kreme je koža zelo gladka in nežna na dotik.

In zjutraj? Zjutraj boste presenečeni že po prvi uporabi in kako šele po dveh tednih! Takoj po prvi uporabi je zjutraj vaša koža spočita (čeprav ste spali morda le štiri do pet ur), ima odlično svetlo rožnato in poenoteno barvo in je prijetno gladka. V grobem boste po dveh tednih uporabe opazili, da postopno izginjajo razširjene pore in drobne gube, koža ima poenoteno zdravo barvo, je nežna in gladka na dotik. Na prvi pogled je videti spočita, mlajša in sveža. Tako izrazitih učinkov res nisem pričakovala.

Zato sem kremo Vichy Idéalia Skin Sleep priporočila vsem svojim prijateljicam in jo priporočam tudi vam!

Denisa