Vichy Liftactiv dermsource - učinkovita borba proti gubam

učinkovita borba proti gubam

Sčasoma se na naši koži začenjajo pojavljati vidni znaki staranja, ki ga večinoma povzročajo vplivi utrujenosti, stresa, nepravilnega načina življenja ali genetskih dispozicij. Do povešene kože in nastanka prvih gub prihaja večinoma med 30. in 40. letom starosti ženske. Če si želite upočasniti in eliminirati nastanek nezaželenih globokih gub in povešene kože obraza, je pomembno, da s kakovostno nego proti gubam začnete čim prej. Tukaj vam bomo predstavili najbolj prodajane pripravke Vichy iz ekskluzivne serije Liftactiv, ki je posebno usmerjena v boj proti staranju kože.

Pripravek številka ena pri negi proti gumbam je nedvomno nočna lifting učvrstitvena krema Vichy Liftactiv Derm Source, ki je primerna za vse ženske okoli 40. leta starosti. Posebna integralna nočna krema podpira regeneracijo celic med nočjo in zagotavlja visoko vlago. Ko se boste zbudili, bo vaša koža vidno čvrstejša, žametno gladka in mladostno sijoča. Že v kratkem času uporabe bodo tudi globoke gube vidno zreducirane in zglajene. Krema ima klinično preverjeno učinkovitost proti 6 vrstam gub in je primerna za vse tipe kože. Nočna krema Vichy Liftactiv Derm Source vsebuje naravno aktivno snov Rhamnos znotraj tehnologije Derm Source, ki učinkovito obnavlja konture obraza. Dodatno vsebuje visok delež vitamina C in termalne vode iz Vichyja, ki je obogatena s 17 minerali in 13 elementi v sledeh in se odlikuje po svojih pomirjujočih učinkih in sposobnosti zaščite kože pred prostimi radikali. Krema ima nelepljivo in nemastno teksturo, se enostavno nanaša in ponuja vaši koži med nočjo popoln komfort.

Nočno nego priporočamo dopolniti z lifting dnevno kremo Vichy Liftactiv Derm Source za mešano ali suho kožo, ki skrbi za globinsko nego za kožo, njeno zglajenje in zaščito pred nastankom gub med dnevom.

vichy serum oci rasy

Za mladosten in sijoč videz je pomembno posebno skrbeti tudi za okolico vaših oči. Na občutljivi in tanki koži namreč nastajajo gube najbolj zgodaj. Poskusite ekskluzivno učvrstitveno nego za okolico oči Liftactiv Derm Source, ki učinkovito ovira nastanek temnih kolobarjev in vrečk pod očmi in ima izrazite lifting učinke. Pripravek je primeren za vse tipe kože in se enostavno s pomočjo konic prstov nanese na okolico oči.

Za popolno mladosten in odprt pogled lahko poskusite tudi serum Vichy Liftactiv serum 10 za oči in trepalnice, ki vidno reducira gube že po 10 minutah in po enem mesecu uporabe vaše trepalnice izrazito zgosti. Zahvaljujoč biserovinastim snovem dobijo vaše oči spet pravo iskro! Serum je primeren za ženske po 35 letu in je oftalmološko testiran.

 

vichy oci makeupNego proti gubam je dobro dopolniti tudi z nočno korekcijsko nego Vichy Liftactiv Retinol Ha s hialuronsko kislino, ki ima edinstven gladilen efekt. Vlažilna tekstura čez noč aktivno deluje proti vsem tipom gub ne glede na njihovo stopnjo. Liftactiv Retinol HA nočna korektivna nega je idealna za ženske od 25 do 40 let starosti. Pripravek nanesite vsak večer na celoten obraz.

Tudi tekoči puder lahko pomaga v borbi proti gubam! Poskusite ekskluzivni tekoči puder Vichy Liftactiv Flexiteint, ki ima lahek lifting učinek, zjasni in poenoti barvni ton kože, po njegovi uporabi ostaja koža vidno pomlajena, uravnotežena in gube so popolnoma zglajene. Tekoči puder Vichy Liftactiv Flexiteint je hipoalergen in primeren za vse tipe kože.