Vodnik: Popolne obrvi, enostavno in hitro

ličenje obrvi
 
Gotovo poznate stavek, da obrvi naredijo obraz. Tudi trenutni trendi narekujejo, da morajo biti obrvi središče pozornosti, zato naj bi bile res popolne. Kako si torej lahko zagotovite goste in natančno oblikovane obrvi? Povsem enostavno! Za popolne obrvi potrebujete le nekaj izdelkov in malo čas pred ogledalom.

Kako poskrbeti za pravo obliko?

Mesto, kjer naj bi se obrvi začele, določimo tako, da čopič pristavimo na linijo od roba nosu do notranjega kotička očesa. Tam, kjer se čopič dotakne obrvi, mora biti njihov začetek. Nato čopič naklonimo proti zunanjemu kotičku očesa, da podobno določimo tudi želeni konec obrvi.

oblika obrvi

Začnemo risati

S prirezanim čopičem iz kozmetičnega pribora da Vinci Classic začrtamo lok, ki teče od začetka obrvi do njihovega konca. Notranji del obrvi lahko dodatno poudarimo tako, da s svinčnikom potegnemo linijo navzgor v smeri od korena nosu. S kratkimi potezami od spodaj navzgor narišemo obliko obrvi in zapolnimo mesta brez dlačic. Vedno izberemo odtenek, ki ustreza barvi obrvi in las. Edino tako bo rezultat izgledal naravno.
urejanje obrvi
svinčnik za obrvi

Čudo imenovano senčilo

Cele obrvi je potrebno obarvati s senčilom. Tudi za to izberemo prirezan čopič in vlečemo kratke poteze v smeri navzgor. Če želite imeti vse pripomočke za oblikovanje obrvi vedno na enem mestu in popolnoma usklajene, je za vas prava paleta za ličenje obrvi Makeup Revolution Ultra Brow. Vsebuje vse, kar potrebujete za popolno ličenje obrvi.
Ne ustavite se le pri svinčniku, vzemite v roko še senčilo za obrvi. Presenečene boste, kako naraven in čudovit bo rezultat. V svoje obrvi se boste resnično zaljubile!
 
kako obarvati obrvi

Trdne kot skala

Sedaj je potrebno tako naličene obrvi utrditi, da bodo ostale čudovite ves dan. S krtačko zajamemo majhno količino vazelina in ga na hrbtu roke razmažemo tako, da pokrije celotno krtačko. Obrvi češemo od spodaj navzgor. Če kakšna od dlačic še vedno štrli, jo zgladimo v smeri navzdol.
 
fiksacija obrvi

Pika na i

Popoln rezultat dosežemo z majhnim trikom. Na zgornji del očesne veke, povsem tesno pod obrvim nanesemo svetlo senčilo. To bo osvetlilo vaš pogled in poskrbelo za iskrico v vaših očeh.
 
poudaritev obrvi

Nekaj ni v redu?

Včasih je potrebno barvo obrvi povsem spremeniti. Na primer pri radikalni spremembi barve las ali s prihodom sivih las. V takšnih primerih boste res znali ceniti prednost obarvanih obrvi in trepalnic. Pri barvanju obrvi in trepalnic velja znamka RefectoCil že več deset let za pravega strokovnjaka. Ponujajo štiri odtenke barv za obrvi, s katerimi boste zlahka ujeli svoj naravni odtenek. Poleg tega je tu še gel za postopno barvanje obrvi in trepalnic RefectoCil Sensitive, ki podaljšuje življenjsko dobo vaše nove barve.
 
Denisa