VODNIK: Pričeska v slogu BOHO-chic

kulma1
 
Poletje je kot ustvarjeno za romantične kodre. Popolnoma vseeno je, ali vam jih je podarila narava. Vse, kar potrebujete je kakovosten kodralnik za lase in nekaj minut časa. Naučite se, kako si nakodrati lase, in si oglejte naše nasvete za romantične poletne pričeske v slogu BOHO-chic!
 
Za enostavno in hitro kodranje las priporočamo kodralnik za trojne kodre label.m Electrical The Advanced Pro Triple Barrel Waver. Priključite ga v vtičnico, ga vklopite in počakajte, da se ogreje. Optimalna temperatura je 220 stopinj, vendar je vedno odvisna od kakovosti vaših las! Za šibke in poškodovane lase izberite nižjo temperaturo, da jih ne poškodujete. Pri zdravih, močnih ali neubogljivih laseh pa lahko temperaturo rahlo zvišate.
 
Med segrevanje pripravite svoje lase na kodranje. Temeljito jih razčešite in uporabite termoaktivno pršilo, ki bo lasem dodalo volumen ter jih utrdilo. Priporočamo L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume.
 
kulma2
 
S kodranjem začnite pri spodnjih laseh. Iz zgornjih las si na vrhu glave naredite figo, da vas pri kodranju ne bodo motili. Pomikajte se po posameznih pramenih. Pramen las vedno vstavite med ploščice in rahlo pritisnite ročaj kodralnika. Počakajte nekaj sekund in nato postopek ponovite po celi dolžini pramena.
 
kulma3
 Ko nakodrate spodnje lase, postopoma jemljite nove pramene iz fige, dokler niso nakodrani vsi lasje.
 
Nakodrane lase razčešite z glavnikom z velikim razmikom med zobmi. Na koncu celo pričesko utrdite z utrjevalnim pršilom. Mi smo uporabili TIGI Bed Head Hard Head za močno utrjevanje.
 
kulma4
 
Poletne pričeske za kodraste lase
 
K poletnemu videzu se odlično podajo cvetlični dodatki za lase. Preizkusite, na primer, okrasni cvetlični trak z drobnimi vrtnicami. Za dnevno uporabo si ga lahko enostavno namestite v hipijevskem slogu in tako dosežete popoln Boho slog.
 
Za večerno uporabo pa iz zadnjih las ustvarite prosto figo. Posamezne pramene rahlo spnite s sponkami in pustite proste le sprednje pramene, ki obdajajo obraz. Dobili boste čudovito pričesko, ki bo spominjala na slog 20. let.
 
Če imate raje pravo cvetje, si izberite cvetove v svojih priljubljenih spomladanskih barvah, jih s sponkami pripnite za uho in uživajte v njihovem vonju!
 
kulma5
 
Denisa