Za vsak tip kože obstaja pravi tekoči puder. Kakšen je Vaš?

Jesensko vreme je prevzelo svojo vlado in tako kot smo storili v zadnjih dneh spremembe v naši garderobi, je idealen čas za nova ličila. Tekoči puder nas dela ne le lepše, ampak v glavnem ščiti našo kožo pred škodljivimi vplivi okolja. Ponujamo vam več nasvetov za najbolj preverjene izdelke. Tukaj ne naredite napake.

make-up


Za mlado brezhibno kožo: L'Oréal ParisNude Magique

Imate komaj dvajset, lepo kožo in edina stvar, ki vas moti je sijoča in nepoenotena koža. Stavite na vijolično novost Nude Magique od L'Oréal Paris. V luštni steklenički se skriva čudež. Ta tekoči puder je najbolje uporabljati s prsti. V nekaj trenutkih ustvarja gladko kožo. Koža bo poenotena, matirana in zdrava na pogled. Prekrivnost tekočega pudra je sicer slabša, ampak je res lahek. Poleg tega, če imate kožo brez nepopolnosti, močna prekrivnost ni potrebna. Ta tekoči puder je idealen za začetnice.  

Za mastno kožo: Artdeco Long Lasting Foundation Oil Free

Imate problematično kožo in potrebujete prekriti mozolje, ampak tudi iščete nekaj lahkega, kar ne obremenjuje kože? Poskusite na primer Long Lasting Foundation od Artdeca, ki je brez olj, torej zelo primeren za mastno in mešano kožo. Tekoči puder ponuja srednjo prekrivnost in prekriva nepravilnosti na koži. Lahko se nanaša s prsti, za večji učinek raje uporabljajte čopič. Tekoči puder poenoti kožo, matira in prekrije razširjene pore. Ima tudi odlično zdržljivost, zdrži cel delovni dan.

Za suho kožo: Clinique Even Better

Imate zelo suho kožo in se bojite, da vam tekoči puder poudari vsako lusko? Potem potrebujete nekaj vlažilnega in problem bo rešen. Poskusite na primer Clinique Even Better. Ta tekoči puder vsebuje mineralne snovi in odlično neguje kožo. Ponuja srednjo prekrivnost, torej prekrije nepravilnosti na koži in kožo poenoti. Poleg tega ima posvetlitveni učinek, ki ga suha koža potrebuje.

Za občutek razkošja: Estée Lauder Double Wear

Želite privoščiti svoji koži resnično razkošje? Potem vam priporočamo legendo med tekočimi pudri Double Wear od Esteé Lauder. Tekoči puder ima lahko konsistenco, ki jo lahko nanesete s prsti ali s čopičem. Ponuja srednjo prekrivnost, poenoti kožo in matira. Tekoči puder bo postal vaša druga koža. Poleg tega je odporen in zdrži brez sprememb do 15 ur. Prednost Double Wear je tudi široka paleta odtenkov, kjer boste našli sigurno ta pravi za vas.

Praktičen za na pot: Avène Couvrance

Potrebujete nekaj praktičnega, kaj se vam ne razlije v torbici in se enostavno nanaša? Odličen nasvet je kompaktni make-up Couvrance od Avène. Na prvi pogled izgleda kot puder. Izdelek ima vgrajeno ogledalo. Ponuja dobro prekrivnost in ima protivnetni učinek, ki ga bodo cenile predvsem stranke s problematično kožo.

Za družbo: Max Factor Lasting Performance

Greste na zabavo, v gledališče ali na kateri koli drug svečani dogodek, ki bo potekal pod umetno razsvetljavo? Vaša koža v tem primeru mora biti absolutno popolna in zato vam priporočamo Max Factor Lasting Performance, ki je kot nalašč za te dogodke. Tekoči puder nanašajte s čopičem, ker s tem zagotovite popoln rezultat. Ima gostejšo, ampak hkrati nežno konsistenco in zagotavlja stoodstotno pokritost. Tekoči puder je odporen in zato zdrži celo noč.

Za gube: Dermacol Caviar Long Stay

Motijo vas prve gube in jih želite izbrisati iz obraza? Stavite na tekoči puder od resničnega strokovnjaka in poskusite Dermacol Caviar Long Stay. Ta tekoči puder hrani, vlaži in mehča. Zagotovljena je polna pokritost in glajenje gub. Ima kremasto konsistenco in zato je bolje uporabljati za nonos čopič. S tem tekočim pudrom se boste vedno počutili nekaj let mlajši.