Zakaj so balzami za ustnice EOS tako priljubljeni?

BlaEOSgovna znamka EOS ali Evolution Of Smooth prihaja iz Amerike. S svojimi barvnimi balzami za ustnice ji je uspelo obnoreti ves svet. Slovenija ni nobena izjema.

Zakaj so ti balzami za ustnice izjemni? Sigurno to ni samo zaradi luštnih embalaž. EOS balzami za ustnice so 100 % naravni in 95 % organski. Vsebujejo le najboljše sestavine iz narave, kot so karitejevo maslo, vitamin E, čebelji vosek, oljčno olje, kokosovo olje, jojoba in drugi. To naredi vaše ustnice čudovito mehke, gladke in navlažene. Lahko pozabite na razpokane kotičke ustnic in ustnice brez življenja.

EOS balzami nudijo zelo lahko teksturo. Na ustnicah je balzam lahek kot pero. Vendar ga ni mogoče popolnoma spregledati. Ima lep vonj in sladek okus, ki vas bo prisilil ga uporabljati znova in znova. EOS sploh ni lepljiv, ampak na ustnicah zdrži zelo dolgo. Če zdržite brez lizanja ustnic, zdrži nekaj ur. Balzam ima teksturo, ki se lepo topi v stiku z ustnicami. Balzam vedno ohranja svojo obliko. 7g balzama vam zdrži res dolgo časa.

In še, balzami EOS so znani zaradi svoje izjemne embalaže. Na vas čaka barvno jajce, ki ga odvijete in se pokaže dišeč balzam. Nanos balzama je zelo udoben in zagotovo boste pritegnili pozornost in vsi se bodo spraševati, kaj imate.  

Samo preprosto izberete, kakšen vonj je ta pravi za vas. Tukaj je res težko dati nasvet, ker so odlični vsi. Če iščete nekaj toplega zdaj za zimo, izberite dvobarvno jajce Coconut Milk ali ekstra hranilno Blueberry Acai. Če boste šli v gore, vam priporočam Lemon Drop. Ne da bi bila limona podobna snegu, ampak vsebuje SPF 15, tako da vaše ustnice zanesljivo zaščiti. In če razmišljate o poletnem času, najbolj osvežilna je Tangerine in rahlo pikantni Sweet Mint.

Denisa