Zdravi lasje niso dovolj. Ustvarite popoln stiling las za letošnje leto.

Zdravi lasje niso dovolj. Ustvarite popoln stiling las za letošnje leto.

Zdravi, lepi in sijoči lasje so temelj lepega videza vsake ženske. Treba je opozoriti, da samo to ni dovolj. Tudi z lepimi lasmi lahko naredite napako, če jih slabo oblikujete. In nasprotno tudi iz las, ki niso v odličnem stanju si lahko pričarate popolno pričesko kot z modne piste. Torej ni nobenega razloga, zakaj ne bi izgledali odlično. Lahko poskusite prenekateri trend v oblikovanju las iz letošnjega leta.

Za vas sem izbrala štiri najboljše pričeske z modnih pist, ki so primerne za različne tipe las, tako da vam bo vsaj eden od njih ustrezal. Prav tako vam svetujem, kakšne izdelke boste potrebovali.

Kite so nazaj
stiling

Kite so letos »in« v vseh njegovih oblikah in variacijah. Kite dolge. Kite kratke. Kite na strani. Kite preproste. Kite francoske in klasične. Domišljija nima meja. Gotovo je, da morajo izgledati razmršeno. Kako boste dosegli razmršeni videz? Lase najprej rahlo natopirajte. Pri pletenju kite včasih pustimo majhen pramen las ven. Za zaključek ne pozabite na končno fiksacijo.

Ravni lasje

vlasovka

Dolgi in popolnoma ravni lasje so drugi letošnji trend. Lahko jih pustite okoli obraza ali jih spete v konjski rep. Glavna stvar je, da so popolnoma zglajeni in popolnoma ravni. Moj nasvet je – likajte! Toda pozor, pomemben je ne samo likalnik, ampak tudi kakovostna nega, ki bo ščitila vaše lase pred škodljivimi visokimi temperaturami. Priporočamo vam pršilo za toplotno oblikovanje las Schwarzkopf Professional Osis+ Volume in za končno oblikovanje Schwarzkopf Professional Osis+ Finish serum za glajenje las.

Kot da bi prišli iz tuša

vlasovka

Lasje, ki izgledajo kot bi zjutraj pozabili sušilec, v tej sezoni ne pomenijo »faux pas«. Ravno nasprotno. Moker videz je točno tisto, kar bi si morali prizadevati doseči. Kako to storiti? Uporabljajte gele, voske, pene ali pršila. Za dosego decentnega mokrega videza je zelo primeren Biosilk Style gel za lase.

Disco diva
vlasovka

Vrnitev do znanih klubov druge polovice sedemdesetih let 20. stoletja – in tudi to narekujejo svetovno najbolj priznani stilisti. Zgledujte se po videzu Diane Ross in če boste šli na zabavo, si na glavi ustvarite disco kodre. Če vaši lasje niso naravno kodrasti, poskusite profesionalno kremo za ustvarjanje kodrov Schwarzkopf Professional Osis+ Curls.

Izberite stiling, ki vam najbolj ustreza in pojdite ven, v družbo!