Clarins Double Serum

kozmetični set IX.

Clarins Double Serum kozmetični set IX.
Clarins Double Serum kozmetični set IX.
Clarins Double Serum kozmetični set IX.
kozmetični set IX.
76,90

Koda: CLR1580 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Complete Age Control Concentrate 30 ml + Instant Eye Make-Up Remover 30 ml + Instant Light Lip Comfort Oil 2,8 ml (Shade Honey)

kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Clarins Double Serum
kozmetični set IX. | 76,90

Lastnosti

Starost
gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Clarins

Clarins je sinonim prestiža in pomemben pojem na področju nege za obraz in ličenja. Ta francoska luksuzna kozmetična blagovna znamka se je rodila leta 1954, ko je študent medicine Jacques Courtin-Clarins odprl v Parizu svoj prvi inštitut za lepoto.

Filozofija blagovne znamke Clarins temelji na odgovornem pristopu k življenjskemu okolju in zato daje prednost rastlinski sestavi pri svojih izdelkih. V kozmetičnih laboratorijih Clarins poteka v sodelovanju z zdravniki, biologi in kozmetičnimi strokovnjaki nenehno raziskovanje in testiranje posameznih izdelkov za optimalne rezultate.

Trenutno ima blagovna znamka Clarins zastopništvo v 150 državah po vsem svetu, kjer ima milijone zvestih strank. Parfumi in kozmetika Clarins so priljubljeni tudi med najbolj sijočimi zvezdami sveta mode in šovbiznisa, kot so Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford ali Kate Moss.