Clarins Face Make-Up Instant Light

posvetlitvena podlaga za make-up

Clarins Face Make-Up Instant Light posvetlitvena podlaga za make-up
Clarins Face Make-Up Instant Light posvetlitvena podlaga za make-up
odtenek 03 Peach 30 ml

Koda: CLR0565 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Clarins Face Make-Up Instant Light
odtenek 03 Peach 30 ml

Opis izdelka Clarins Face Make-Up Instant Light

Podlaga za make up Clarins Face Make-Up Instant Light popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • povečuje odpornost ličenja
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • osvetljuje

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Clarins

Clarins je sinonim prestiža in pomemben pojem na področju nege za obraz in ličenja. Ta francoska luksuzna kozmetična blagovna znamka se je rodila leta 1954, ko je študent medicine Jacques Courtin-Clarins odprl v Parizu svoj prvi inštitut za lepoto.

Filozofija blagovne znamke Clarins temelji na odgovornem pristopu k življenjskemu okolju in zato daje prednost rastlinski sestavi pri svojih izdelkih. V kozmetičnih laboratorijih Clarins poteka v sodelovanju z zdravniki, biologi in kozmetičnimi strokovnjaki nenehno raziskovanje in testiranje posameznih izdelkov za optimalne rezultate.

Trenutno ima blagovna znamka Clarins zastopništvo v 150 državah po vsem svetu, kjer ima milijone zvestih strank. Parfumi in kozmetika Clarins so priljubljeni tudi med najbolj sijočimi zvezdami sveta mode in šovbiznisa, kot so Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford ali Kate Moss.