Clarins Natural Lip Perfectorsijaj za ustnice z vlažilnim učinkom

Clarins Natural Lip Perfector sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom
Clarins Natural Lip Perfector sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom

Opis izdelka Clarins Natural Lip Perfector
Lastnosti

Sijaj za ustnice Clarins Natural Lip Perfector vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • ustnicam daje večji volumen
  • vlaži in mehča ustnice
  • ustnicam daje polno barvo

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.

Lastnosti

Odtenek
roza
Tip kože
za vse tipe kože
Aktivne snovi
karitejevo maslo
Učinek
sijajen, vlažilna

O blagovni znamki Clarins

Naravne sestavine, obzirnost do življenjskega okolja in ljubezen do nege kože. To je francoska kozmetika Clarins, ki v svojih izdelkih uporablja več kot 250 različnih rastlinskih izvlečkov. Vsi so skrbno izbrani zaradi svoje učinkovitosti, izdelava vsakega izdelka pa je prijazna do življenjskega okolja.

Zgodovina blagovne znamke Clarins sega v leto 1954, ko je Jacques Courtin-Clarins odprl svoj prvi inštitut. Ustanovitelj blagovne znamke je verjel, da sta uspeh in sreča neločljivo povezana z lepoto. Takrat je bila to zelo pogumna trditev, ki pa so si jo ženske kmalu prisvojile in priljubljenost znamke je samo še naraščala.

Znanstveniki iz laboratorija Clarins danes veljajo za pionirje s področja nege obraza in se lahko pohvalijo z vrsto revolucionarnih receptur, ki v kozmetični industriji nimajo konkurence. Med najbolj pomembne izdelke te francoske blagovne znamke spada intenzivni serum proti staranju kože Clarins Double Serum, pudrasti make-up Clarins Skin Illusion ali pa zelo priznana nežna vlažilna krema Clarins Hydra-Essentiel. V torbicah mnogo žensk po vsem svetu pa najdete priljubljeno olje za ustnice Clarins. Prepričajte se o kakovosti francoske kozmetike na lastni koži!

Recenzija Clarins Natural Lip Perfector