Clarins Make-Up Palette

set dekorativne kozmetike

Clarins Make-Up Palette set dekorativne kozmetike
Clarins Make-Up Palette set dekorativne kozmetike
set dekorativne kozmetike

Koda: CLR02034 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Eyeshadows 6 x 1 g + Powder Compact 6 g + Blush 6 g + Mini Mascara Wonder Perfect 01 Intense Black 3 ml + Mini Gloss Prodige 04 Candy 2,5 ml

Clarins Make-Up Palette
set dekorativne kozmetike

Opis kozmetike Clarins Make-Up Palette

S prestižno paleto Clarins Make-Up Palette boste igraje ustvarili popoln make up kot pri profesionalcu.

Lastnosti:

  • obrazu zagotavlja privlačnost
  • ima dolgotrajen učinek
  • dizajnerska embalaža

Navodilo za uporabo:
S pomočjo izbranega aplikatorja ustvarite make up po svojem okusu.

O blagovni znamki Clarins

Clarins je sinonim prestiža in pomemben pojem na področju nege za obraz in ličenja. Ta francoska luksuzna kozmetična blagovna znamka se je rodila leta 1954, ko je študent medicine Jacques Courtin-Clarins odprl v Parizu svoj prvi inštitut za lepoto.

Filozofija blagovne znamke Clarins temelji na odgovornem pristopu k življenjskemu okolju in zato daje prednost rastlinski sestavi pri svojih izdelkih. V kozmetičnih laboratorijih Clarins poteka v sodelovanju z zdravniki, biologi in kozmetičnimi strokovnjaki nenehno raziskovanje in testiranje posameznih izdelkov za optimalne rezultate.

Trenutno ima blagovna znamka Clarins zastopništvo v 150 državah po vsem svetu, kjer ima milijone zvestih strank. Parfumi in kozmetika Clarins so priljubljeni tudi med najbolj sijočimi zvezdami sveta mode in šovbiznisa, kot so Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford ali Kate Moss.