Clarins Super Restorative

kozmetični set II.

Clarins Super Restorative kozmetični set II.
Clarins Super Restorative kozmetični set II.
Clarins Super Restorative kozmetični set II.
kozmetični set II.
92,90

Koda: CLR1455 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Super Restorative Enhancing Day Cream for All Skin Types 50ml + Cleanser for Normal to Mixed Skin Cleansers 30ml + Face Make-Up Instant Smooth Foundation Base for Skin Smoothing & Pace Minimization 4ml

kos
DPD
petek, 22. 3. 2019
Clarins Super Restorative
kozmetični set II. | 92,90

Lastnosti

Po problemu kože
gube, posvetlitev in vitalnost, prehrana in dehidracija, regeneracija in obnova gostote kože, učvrstitev in lifting, vlaženje
Starost
gubice, zrela koža
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Clarins

Clarins je sinonim prestiža in pomemben pojem na področju nege za obraz in ličenja. Ta francoska luksuzna kozmetična blagovna znamka se je rodila leta 1954, ko je študent medicine Jacques Courtin-Clarins odprl v Parizu svoj prvi inštitut za lepoto.

Filozofija blagovne znamke Clarins temelji na odgovornem pristopu k življenjskemu okolju in zato daje prednost rastlinski sestavi pri svojih izdelkih. V kozmetičnih laboratorijih Clarins poteka v sodelovanju z zdravniki, biologi in kozmetičnimi strokovnjaki nenehno raziskovanje in testiranje posameznih izdelkov za optimalne rezultate.

Trenutno ima blagovna znamka Clarins zastopništvo v 150 državah po vsem svetu, kjer ima milijone zvestih strank. Parfumi in kozmetika Clarins so priljubljeni tudi med najbolj sijočimi zvezdami sveta mode in šovbiznisa, kot so Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon, Cindy Crawford ali Kate Moss.