Clarisonic Brush Heads Deep Porenadomestne glave za čistilno krtačko za globoko čiščenje

Clarisonic Brush Heads Deep Pore nadomestne glave za čistilno krtačko za globoko čiščenje
Clarisonic Brush Heads Deep Pore nadomestne glave za čistilno krtačko za globoko čiščenje

Koda: CLS04406 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.

Opis izdelka Clarisonic Brush Heads Deep Pore

Doživite dejanski prelom v vsakdanji negi obraza. Glava za globinsko čiščenje obraza Clarisonic Brush Heads Deep Pore deluje veliko učinkoviteje kot navadno površinsko umivanje obraza. Odstranjuje prekomerni sebum, gladi neenakomerno površino kože in vidno minimizira razširjene pore.

Izredno nežne ščetine so prijazne do občutljive kože in po zaslugi njihovega stopnjevanja in dvojno delujočega giba nečistoče enostavno odstranite tudi na težje dostopnih mestih, kot je na primer predel okoli nosu. Rezultat je povsem čista, gladka in bistveno bolj sijoča polt.

Lastnosti:

  • kar 6× bolje očiščen obraz kot pri umivanju samo z rokami
  • globinsko čisti zamašene pore in znižuje pojav le-teh
  • odstranjuje odvečno maščobo s kože
  • že v 2 tednih uporabe znatno nežnejša koža
  • za 61 % izboljšuje nadaljnjo absorpcijo vitamina C v kožo
  • doseže tudi težko dostopna in neravna mesta
  • koža je po uporabi vidno bolj sijoča

Tehnične specifikacije:

  • mehek, neporozen material, odporen na razmnoževanje bakterij
  • več kot 300 gibov na sekundo
  • združljiv z vsemi napravami Clarisonic

Navodilo za uporabo:
Glavo krtačke namestite na svojo čistilno krtačko Clarisonic. Kožo navlažite in nanjo nanesite priljubljen čistilni pripravek. Aparat vklopite in z nežnimi krožnimi gibi krtačke kožo čistite: 20 sekund na čelu, 20 sekund na nosu in bradi ter 10 sekund vsako lice. Po uporabi temeljito oplaknite pod tekočo vodo in pustite, da se posuši. Lahko se uporablja 2× na dan. Za optimalne rezultate je pomembno, da glavo vsake 3 mesece zamenjate.

O blagovni znamki Clarisonic

Sveža in sijoča koža kot popolna osnova lepote. O tem se prepričajte z blagovno znamko Clarisonic, ki je pomagala spremeniti kožo na milijone strankam. Prav vaša koža je vaše ogledalo svetu.

Ko se je leta 2001 skupina strokovnjakov odločila narediti konec zamašenim poram, so iskali napravo, ki bi kožo zares brezhibno očistila. Ne samo, da so bili uspešni, odkrili so celo popolnoma novo nego kože. Tako je luč sveta ugledala čistilna krtačka Clarisonic. Danes, po letih raziskav in razvoja, prinaša Clarisonic možnost soničnega čiščenja, ki pomaga izboljšati kožo v samo 60 sekund.

Clarisonic neprestano razvija novosti. Pametna krtačka Clarisonic Mia se zna prilagoditi potrebam vaše kože. Glave krtačke Clarisonic vam zagotavljajo učvrstitveno masažo, razjasnijo predel okoli oči ali pa pomagajo pri nanosu ličil. Vse naprave, glave krtačke in negovalni izdelki so oblikovani tako, da je blagovna znamka vredna svojega poslanstva – spremeniti to, kako se ljudje počutijo v svoji koži.

Recenzija Clarisonic Brush Heads Deep Pore