Clarisonic Brush Head LUXE Cashmere Cleansenadomestne glave za čistilno krtačko za obraz

Clarisonic Brush Head LUXE Cashmere Cleanse nadomestne glave za čistilno krtačko za obraz
Clarisonic Brush Head LUXE Cashmere Cleanse nadomestne glave za čistilno krtačko za obraz

Koda: CLS04468 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.

Opis izdelka Clarisonic Brush Head LUXE Cashmere Cleanse

Izdelek Clarisonic Brush Head LUXE Cashmere Cleanse bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.

Lastnosti:

  • skrbno čisti kožo
  • preprečuje širjenje bakterij po koži
  • kožo pušča mehko in mat videza
  • kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem
  • vlaži in nahrani

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi krožnimi gibi čistite obraz in območje vratu ter dekolte.

O blagovni znamki Clarisonic

Sveža in sijoča koža kot popolna osnova lepote. O tem se prepričajte z blagovno znamko Clarisonic, ki je pomagala spremeniti kožo na milijone strankam. Prav vaša koža je vaše ogledalo svetu.

Ko se je leta 2001 skupina strokovnjakov odločila narediti konec zamašenim poram, so iskali napravo, ki bi kožo zares brezhibno očistila. Ne samo, da so bili uspešni, odkrili so celo popolnoma novo nego kože. Tako je luč sveta ugledala čistilna krtačka Clarisonic. Danes, po letih raziskav in razvoja, prinaša Clarisonic možnost soničnega čiščenja, ki pomaga izboljšati kožo v samo 60 sekund.

Clarisonic neprestano razvija novosti. Pametna krtačka Clarisonic Mia se zna prilagoditi potrebam vaše kože. Glave krtačke Clarisonic vam zagotavljajo učvrstitveno masažo, razjasnijo predel okoli oči ali pa pomagajo pri nanosu ličil. Vse naprave, glave krtačke in negovalni izdelki so oblikovani tako, da je blagovna znamka vredna svojega poslanstva – spremeniti to, kako se ljudje počutijo v svoji koži.

Recenzija Clarisonic Brush Head LUXE Cashmere Cleanse