Claudia Schiffer Make Up Eyes

kremasto senčilo za oči

Claudia Schiffer Make Up Eyes kremasto senčilo za oči
Claudia Schiffer Make Up Eyes kremasto senčilo za oči
Claudia Schiffer Make Up Eyes kremasto senčilo za oči
Razprodaja
odtenek 20 Steel 4 g
12,30

Koda: CSF0038 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Claudia Schiffer Make Up Eyes
odtenek 20 Steel 4 g | 12,30

Opis kozmetike Claudia Schiffer Make Up Eyes

Senčila za oči Claudia Schiffer Make Up Eyes omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • enostavno se nanaša
  • ima dolgotrajen učinek
  • pigmentacija je zelo intenzivna

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Claudia Schiffer Make Up

Claudia Schiffer je ena od najbolj znanih modnih ikon in muz sodobnosti, ki jo poznajo milijoni žensk po vsem svetu. Zdaj je sinonim edinstvenih make-up izdelkov za vsakodnevno nošenje.

V svoji 30-letni karieri se je Claudia Schiffer pojavila v več kot 1000 prestižnih revijah in postala obraz najbolj znanih modnih blagovnih znamk. Spoznanja o lepoti, ki jih je pridobila v svoji očarljivi karieri, je izkoristila v sodelovanju z blagovno znamko Artdeco in ustvarila celotno linijo dekorativne kozmetike.

Claudia Schiffer spominja, ko ji je na začetku kariere pomagal kakovostni make-up, da se je lažje znebila živčnosti. Svojo kolekcijo je oblikovala z enostavno vizijo – počutiti se odlično v vsaki situaciji. Ali se zjutraj prebudite in greste na kavo, ali se boste zvečer sprehajali po rdeči preprogi, z uporabo make-upa Claudia Schiffer se boste počutili enostavno dobro.

Zahvaljujoč združitvi z Artdeco, enim od najboljših kozmetičnih podjetij, lahko blagovna znamka Claudia Schiffer ponudi celo vrsto najbolj kakovostnih make-up izdelkov sodobnosti.

Spoznajte skrivnost lepote Claudie Schiffer tudi vi in poskusite profesionalne make-up izdelke iz kozmetične delavnice Artdeco.

free delivery