Claudia Schiffer Make Up Eyes

marker za oči

Claudia Schiffer Make Up Eyes marker za oči
Claudia Schiffer Make Up Eyes marker za oči
Claudia Schiffer Make Up Eyes marker za oči
Razprodaja
odtenek 01 Black 1,6 g
16,64

Koda: CSF0027 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Claudia Schiffer Make Up Eyes
odtenek 01 Black 1,6 g | 16,64

Opis kozmetike Claudia Schiffer Make Up Eyes

Svinčnik za oči Claudia Schiffer Make Up Eyes popolno poudari vsako ličenje in zagotavlja zapeljiv pogled.

Lastnosti:

  • dolgotrajen učinek
  • mat videz
  • oftalmološko testiran

Navodilo za uporabo:
Nanesite črto s tekočim potegom na zgornjo ali spodnjo očesno veko.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Claudia Schiffer Make Up

Claudia Schiffer je ena od najbolj znanih modnih ikon in muz sodobnosti, ki jo poznajo milijoni žensk po vsem svetu. Zdaj je sinonim edinstvenih make-up izdelkov za vsakodnevno nošenje.

V svoji 30-letni karieri se je Claudia Schiffer pojavila v več kot 1000 prestižnih revijah in postala obraz najbolj znanih modnih blagovnih znamk. Spoznanja o lepoti, ki jih je pridobila v svoji očarljivi karieri, je izkoristila v sodelovanju z blagovno znamko Artdeco in ustvarila celotno linijo dekorativne kozmetike.

Claudia Schiffer spominja, ko ji je na začetku kariere pomagal kakovostni make-up, da se je lažje znebila živčnosti. Svojo kolekcijo je oblikovala z enostavno vizijo – počutiti se odlično v vsaki situaciji. Ali se zjutraj prebudite in greste na kavo, ali se boste zvečer sprehajali po rdeči preprogi, z uporabo make-upa Claudia Schiffer se boste počutili enostavno dobro.

Zahvaljujoč združitvi z Artdeco, enim od najboljših kozmetičnih podjetij, lahko blagovna znamka Claudia Schiffer ponudi celo vrsto najbolj kakovostnih make-up izdelkov sodobnosti.

Spoznajte skrivnost lepote Claudie Schiffer tudi vi in poskusite profesionalne make-up izdelke iz kozmetične delavnice Artdeco.

free delivery