Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up

tekoči puder

Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up tekoči puder
Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up tekoči puder
Razprodaja
29,50

Prihranite 31%
odtenek 34 Honey 30 ml
20,32

Koda: CSF0068 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up
odtenek 34 Honey 30 ml | 20,32

Opis izdelka Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up

Tekoči puder Claudia Schiffer Make Up Face Make-Up bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti.

Lastnosti:

  • dolgo obstojen učinek
  • izenačuje barvni odtenek kože

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Claudia Schiffer Make Up

Claudia Schiffer je ena od najbolj znanih modnih ikon in muz sodobnosti, ki jo poznajo milijoni žensk po vsem svetu. Zdaj je sinonim edinstvenih make-up izdelkov za vsakodnevno nošenje.

V svoji 30-letni karieri se je Claudia Schiffer pojavila v več kot 1000 prestižnih revijah in postala obraz najbolj znanih modnih blagovnih znamk. Spoznanja o lepoti, ki jih je pridobila v svoji očarljivi karieri, je izkoristila v sodelovanju z blagovno znamko Artdeco in ustvarila celotno linijo dekorativne kozmetike.

Claudia Schiffer spominja, ko ji je na začetku kariere pomagal kakovostni make-up, da se je lažje znebila živčnosti. Svojo kolekcijo je oblikovala z enostavno vizijo – počutiti se odlično v vsaki situaciji. Ali se zjutraj prebudite in greste na kavo, ali se boste zvečer sprehajali po rdeči preprogi, z uporabo make-upa Claudia Schiffer se boste počutili enostavno dobro.

Zahvaljujoč združitvi z Artdeco, enim od najboljših kozmetičnih podjetij, lahko blagovna znamka Claudia Schiffer ponudi celo vrsto najbolj kakovostnih make-up izdelkov sodobnosti.

Spoznajte skrivnost lepote Claudie Schiffer tudi vi in poskusite profesionalne make-up izdelke iz kozmetične delavnice Artdeco.