Claudia Schiffer Make Up Lips

svinčnik za ustnice

Claudia Schiffer Make Up Lips svinčnik za ustnice
Razprodaja
17,95

Prihranite 54%
odtenek 20 Flame 1,4 g
8,23

Koda: CSF0020 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Claudia Schiffer Make Up Lips
odtenek 20 Flame 1,4 g | 8,23

Opis kozmetike Claudia Schiffer Make Up Lips

Svinčnik za ustnice Claudia Schiffer Make Up Lips preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • prijetna kremasta tekstura
  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • intenziven odtenek

Navodilo za uporabo:
Zapolnite lahko tudi cele ustnice.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Claudia Schiffer Make Up

Claudia Schiffer je ena od najbolj znanih modnih ikon in muz sodobnosti, ki jo poznajo milijoni žensk po vsem svetu. Zdaj je sinonim edinstvenih make-up izdelkov za vsakodnevno nošenje.

V svoji 30-letni karieri se je Claudia Schiffer pojavila v več kot 1000 prestižnih revijah in postala obraz najbolj znanih modnih blagovnih znamk. Spoznanja o lepoti, ki jih je pridobila v svoji očarljivi karieri, je izkoristila v sodelovanju z blagovno znamko Artdeco in ustvarila celotno linijo dekorativne kozmetike.

Claudia Schiffer spominja, ko ji je na začetku kariere pomagal kakovostni make-up, da se je lažje znebila živčnosti. Svojo kolekcijo je oblikovala z enostavno vizijo – počutiti se odlično v vsaki situaciji. Ali se zjutraj prebudite in greste na kavo, ali se boste zvečer sprehajali po rdeči preprogi, z uporabo make-upa Claudia Schiffer se boste počutili enostavno dobro.

Zahvaljujoč združitvi z Artdeco, enim od najboljših kozmetičnih podjetij, lahko blagovna znamka Claudia Schiffer ponudi celo vrsto najbolj kakovostnih make-up izdelkov sodobnosti.

Spoznajte skrivnost lepote Claudie Schiffer tudi vi in poskusite profesionalne make-up izdelke iz kozmetične delavnice Artdeco.