CLEAN Skin

aroma difuzor s polnilom 148 ml

CLEAN Skin aroma difuzor s polnilom 148 ml
CLEAN Skin aroma difuzor s polnilom 148 ml
aroma difuzor s polnilom 148 ml

Koda: CLN1199 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Popust 20 % na vse aroma difuzorje dobite, če v košarici vnesete kodo dif20si.
CLEAN Skin
aroma difuzor s polnilom 148 ml

Opis parfuma CLEAN Skin

Aroma difuzor CLEAN Skin prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Navodilo za uporabo:
Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Sestava

Vrsta dišave za dom
čista, sveža

O blagovni znamki CLEAN

Parfumi Clean so prava izbira za vse ljubitelje minimalizma. Blagovno znamko je leta 2003 ustanovila Randi Shinder. Pustila se je navdihniti z enostavnim in hkrati toliko priljubljenim vonjem navadnega mila v kocki. Na tem vonju je zgradila celo vrsto parfumskih vod, ki se odlikujejo po svoji čistoči, enostavnosti in nezapletenosti.

Danes lahko izbirate iz več kot 40 parfumov Clean, ki bodo popoln dodatek vašega trenutnega razpoloženja. Ali boste posegli po dišavi, ki uteleša idejo narave po dežju ali košarico sveže opranega perila, vedno ste lahko prepričani, da ne boste naredili napake.

Recenzija CLEAN Skin

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!