Cleanic Soft & Comfort

blazinice za odstranjevanje ličil

2×
Cleanic Soft & Comfort blazinice za odstranjevanje ličil
Cleanic Soft & Comfort blazinice za odstranjevanje ličil
133 kos

Koda: CLE1637 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
Cleanic Soft & Comfort
133 kos

Opis izdelka Cleanic Soft & ComfortOpis:

Soft & Comfort so blazinice za odstranjevanje ličil od uspešne blagovne znamke Cleanic spadajo v portfelj poljskega podjetja Harper Hygienics Company. Izdelki Cleanic so kakovostni, cenovno dostopni in zahvaljujoč svoji enostavni uporabnosti in hitri učinkovitosti popolnoma primerni za aktivne ženske. Blazinice za odstranjevanje ličil Cleanic Soft & Comfort dodajajo odstranjevanju ličil maksimalno učinkovitost in hkrati nežnost in udobje. Nežne blazinice za odstranjevanje ličil Cleanic Soft & Comfort so izdelane iz kakovostnega bombaža, lahko popolnoma odstranijo ličila in nečistoče s kože in so nežne do kože. Prav tako kot vsi izdelki od blagovne znamke Cleanic se odlikujejo po odlični kakovosti. Z blazinicami Cleanic Soft & Comfort lahko dosežete čisto kožo hitro, enostavno in prijetno!

Učinki:

  • pomagajo do popolnoma čiste kože
  • kožo nežno čistijo
  • so prijetne in mehke na dotik

Sestava:

  • bombaž

Tip kože:

Namenjene so za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Z vatirano blazinico nežno odstranite s kože ostanke čistilnega pripravka ali pripravek nanesite neposredno na blazinico in nežno odstranite ličila s kože.

Lastnosti

Konsistenca
blazinice za čiščenje
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Cleanic

Cleanic spada v portfelj poljskega podjetja Harper Hygienics Company. Podjetje se osredotoča na kozmetiko za kožo in je na tem področju doseglo že znaten uspeh (gre za eno od najbolj popularnih blagovnih znamk v južni in vzhodni Evropi). Cleanic se osredotoča zlasti na vse aktivne ženske, ki živijo s polno paro in imajo zaradi tega manj časa za nego svoje kože. Izdelki Cleanic se enostavno uporabljajo in hitro učinkujejo. Glede na nizke cene si jih lahko privošči resnično vsakdo.

Cleanic daje velik poudarek na kakovost in varnost. Njen asortiment se vedno razširja z drugimi in drugimi izdelki. Pri njihovem ustvarjanju se pušča navdihniti z najnovejšimi svetovnimi trendi. Zelo priljubljeni so odstranjevalci ličil, higienske vatirane paličice in robčki za intimno higieno.

Lahko še dodamo, da je kozmetika Cleanic osvojila že celo vrsto prestižnih nagrad – prejela je nekaj nagrad Super Product (ki jih podarja časopis Mam Dziecko) in je že večkrat zmagala v tekmovanju FMCG Market Pearls. Blagovna znamka Cleanic zagotovo prevzame vse posameznike, ki nimajo dovolj časa za nego kože v lepotnih salonih, hrepenijo po popolni koži in nočejo zapravljati preveč denarja.