Clinique 3 Steps

čistilno milo za mastno in mešano kožo

Clinique 3 Steps čistilno milo za mastno in mešano kožo
Clinique 3 Steps čistilno milo za mastno in mešano kožo
Clinique 3 Steps čistilno milo za mastno in mešano kožo
brez škatlice 100 g
12,90

Koda: CLK2367 | 1 kos na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Clinique 3 Steps
brez škatlice 100 g | 12,90

Opis kozmetike Clinique 3 Steps

Čistilno milo Clinique 3 Steps skrbno, a temeljito umije kožo celega obraza in z nje odstranjuje odvečni loj. Koža je po uporabi mila popolnoma čista, mehka in voljna.

Lastnosti:

  • kožo čisti v globino
  • ne povzroča občutka napetosti
  • optimalno pripravlja kožo na nadaljnjo nego
  • kožo dela voljno in svežo

Sestava:

  • brez dišav

Navodilo za uporabo:
Po spiranju obraza z mlačno vodo z nežnimi krožnimi gibi nanesite milo, spenite in ponovno sperite. Preprečite stik z očmi.

Lastnosti

Konsistenca
milo
Po problemu kože
pore in mastna koža
Tip kože
mastna, mešana

O blagovni znamki Clinique

Poslanstvo kozmetike Clinique je omogočiti vsem ženskam in moškim imeti odlično lepo kožo s pomočjo izdelkov z najbolj učinkovito in hkrati nežno sestavo.

Blagovno znamko Clinique je ustanovila leta 1968 Estée Lauder. Spodbuda je bil razgovor z dermatologom, ki je bil objavljen v modni reviji Vogue. Vprašanje, ki je bilo zastavljeno v članku, jo je navdihnilo za ustvarjanje prvovrstne hipoalergene kozmetike za kakršenkoli tip kože. Moč Clinique izdelkov temelji v celovitih kozmetičnih linijah, ki jih razvijajo neposredno dermatologi.

Blagovna znamka Clinique ponuja linijo izdelkov za popoln make-up, ženske in moške dišave in kompletno nego za kožo obraza in telesa za ženske in moške. Vsi kozmetični pripravki so 100% brez dišav in morajo prestati strogo testiranje na alergije, zato so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

Trenutno ima Clinique več kot 22 tisoč strokovnih beauty konzultantov po vsem svetu in dela z unikatnim polepševalnim konceptom za nego kože v 3 korakih. Tudi zato je kozmetika Clinique idealna pot do najbolj ustrezne in enostavne vsakodnevne nege.

Poskusite učinke te dermokozmetične blagovne znamke, ki se prilagodi potrebam točno vaše kože.