Clinique 3 Steps

kozmetični set XIII.

1×
Clinique 3 Steps kozmetični set XIII.
kozmetični set XIII.

Koda: CLK1911 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: 3 Steps Cleansing Tonic for All Skin Types 100 ml + 3 Steps Moisturizer for Dry to Very Dry Skin 30 ml + Clean Foaming Cleanser for Dry and Combination Skin 45 ml

Clinique 3 Steps
kozmetični set XIII.

Lastnosti

Po problemu kože
vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
Vlaženje

O blagovni znamki Clinique

Blagovno znamko Clinique je leta 1968 ustanovila Estée Lauder. Spodbudil jo je intervju z dermatologom, objavljen v modni reviji Vogue. Vprašanje, zastavljeno v članku, jo je navdihnilo, da je ustvarila prvovrstno hipoalergensko kozmetiko za vsak tip kože.

Kozmetika nudi linijo izdelkov za popoln make-up, ženske in moške dišave, pa tudi celovito nego za obraz in telo. Vsi negovalni kozmetični izdelki Clinique so 100% neodišavljeni in morajo prestati strogo testiranje na alergije. Zato so primerni tudi za najbolj občutljivo kožo.

Moč pripravkov temelji na celostnih kozmetičnih linijah, ki jih razvijajo neposredno dermatologi. Edinstven je njihov lepotilni koncept nege obraza Clinique v 3 korakih. Tudi zato kozmetika Clinique predstavlja idealno pot do najprimernejše in najenostavnejše vsakdanje nege. Preizkusite učinke kozmetične znamke, ki se prilagodi potrebam ravno vaše kože.