Clinique All About Eyes

kozmetični set (za predel okoli oči)

Clinique All About Eyes kozmetični set (za predel okoli oči)
Clinique All About Eyes kozmetični set (za predel okoli oči)
Clinique All About Eyes kozmetični set (za predel okoli oči)
Akcija
Novost
31,90

Koda: CLK03097 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: All About Eyes Eye Cream to Treat Swelling and Dark Circles 15 ml + Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips 30 ml + High Impact Volumizing Mascara 01 Black 3,5 ml + Cosmetic Bag

kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Clinique All About Eyes
| 31,90

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Darilni set, Kozmetični set

O blagovni znamki Clinique

Poslanstvo kozmetike Clinique je omogočiti vsem ženskam in moškim imeti odlično lepo kožo s pomočjo izdelkov z najbolj učinkovito in hkrati nežno sestavo.

Blagovno znamko Clinique je ustanovila leta 1968 Estée Lauder. Spodbuda je bil razgovor z dermatologom, ki je bil objavljen v modni reviji Vogue. Vprašanje, ki je bilo zastavljeno v članku, jo je navdihnilo za ustvarjanje prvovrstne hipoalergene kozmetike za kakršenkoli tip kože. Moč Clinique izdelkov temelji v celovitih kozmetičnih linijah, ki jih razvijajo neposredno dermatologi.

Blagovna znamka Clinique ponuja linijo izdelkov za popoln make-up, ženske in moške dišave in kompletno nego za kožo obraza in telesa za ženske in moške. Vsi kozmetični pripravki so 100% brez dišav in morajo prestati strogo testiranje na alergije, zato so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

Trenutno ima Clinique več kot 22 tisoč strokovnih beauty konzultantov po vsem svetu in dela z unikatnim polepševalnim konceptom za nego kože v 3 korakih. Tudi zato je kozmetika Clinique idealna pot do najbolj ustrezne in enostavne vsakodnevne nege.

Poskusite učinke te dermokozmetične blagovne znamke, ki se prilagodi potrebam točno vaše kože.

free delivery