Clinique Even Better

tekoči puder za osvetljevanje SPF 15

1×
Clinique Even Better tekoči puder za osvetljevanje SPF 15
Clinique Even Better tekoči puder za osvetljevanje SPF 15
Clinique Even Better tekoči puder za osvetljevanje SPF 15
odtenek CN 10 Alabaster 30 ml
28,72

Koda: CLK0333 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Clinique Even Better
odtenek CN 10 Alabaster 30 ml | 28,72

Opis kozmetike Clinique Even Better

Opis:
Dermatološko razvita tekoča podlaga Clinique Even Better prekrije nepopolnosti kože in hkrati skrbi za zdravo in lepo kožo. Že v 4 do 6 tednih uporabe boste zaznali spremembe. Nežne linije so reducirane, koža je zglajena in sijoča. S pomočjo tekoče podlage Clinique Even Better boste dosegli poenoten odtenek kože in vidno zmanjšanje vseh nepopolnosti vključno s starostnimi pegami. Tekoči puder je obogaten z mineralnimi snovmi in ima dolgotrajen prekrivni učinek. Zahvaljujoč faktorju SPF 15 ščiti kožo pred škodljivim UV sevanjem.

Učinki:

  • prekrije nepopolnosti kože
  • skrbi za zdravo in lepo kožo
  • reducira nežne gube
  • posvetli kožo
  • poenoti kožo
  • ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi
  • SPF 15

Sestava:

  • mineralne snovi – odlično prekrijejo nepopolnosti kože

Tip kože:
Primeren za suho in mešano kožo.

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanašajte od sredine obraza navzven. S pomočjo prstov ali čopiča ga razporedite v smeri proti sencem in liniji vrata.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Po prekrivnosti
Lahka, Srednja
Tip kože
mešana, suha, suha in mešana
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Clinique

Poslanstvo kozmetike Clinique je omogočiti vsem ženskam in moškim imeti odlično lepo kožo s pomočjo izdelkov z najbolj učinkovito in hkrati nežno sestavo.

Blagovno znamko Clinique je ustanovila leta 1968 Estée Lauder. Spodbuda je bil razgovor z dermatologom, ki je bil objavljen v modni reviji Vogue. Vprašanje, ki je bilo zastavljeno v članku, jo je navdihnilo za ustvarjanje prvovrstne hipoalergene kozmetike za kakršenkoli tip kože. Moč Clinique izdelkov temelji v celovitih kozmetičnih linijah, ki jih razvijajo neposredno dermatologi.

Blagovna znamka Clinique ponuja linijo izdelkov za popoln make-up, ženske in moške dišave in kompletno nego za kožo obraza in telesa za ženske in moške. Vsi kozmetični pripravki so 100% brez dišav in morajo prestati strogo testiranje na alergije, zato so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

Trenutno ima Clinique več kot 22 tisoč strokovnih beauty konzultantov po vsem svetu in dela z unikatnim polepševalnim konceptom za nego kože v 3 korakih. Tudi zato je kozmetika Clinique idealna pot do najbolj ustrezne in enostavne vsakodnevne nege.

Poskusite učinke te dermokozmetične blagovne znamke, ki se prilagodi potrebam točno vaše kože.

free delivery