Clive Christian C Private Collection

parfumska voda za ženske 100 ml

Clive Christian C Private Collection parfumska voda za ženske 100 ml
Clive Christian C Private Collection parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: CCH0162 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Clive Christian C Private Collection
100 ml

Opis parfuma Clive Christian C Private Collection

Parfumska voda Clive Christian C Private Collection je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • cvetlična dišava
  • za individualistično žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
bergamotka, hruška, jabolko, kamilica
Srčne note
vrtnica
Bazne note
kapljice rose, Zelena trava
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Clive Christian

Blagovna znamka Clive Christian nosi ime svojega ustanovitelja – slavnega britanskega oblikovalca interjerjev, ki se osredotoča zlasti na oblikovanje kuhinj. Ustvaril pa je tudi celo vrsto resnično izrednih parfumov. Med najbolj zanimive spada nedvomno Clive Christian No. 1 – najdražji navadno dostopni parfum na svetu. 50 ml steklenička stane več kot 700 EUR. Samostojne omembe je vredna tudi redko dostopna dišava No1 Imperial Majesty, ki je nastala le v desetih izvedbah. Njena steklenička iz kristala Baccarat je okrašena z osemnajst karatnim zlatom in pet karatnim belim diamantom. Zahvaljujoč svoji ekstremni ceni (približno 150 tisoč EUR) je bila zapisana v Guinnessovo knjigo rekordov. Bolj poceni izdelek od blagovne znamke Clive Christian je „1872“, ki je bil narejen po starem receptu, ekstremno zapeljiv in čuten „X“ ali „C“ („Clive“), „V“ („Victoria“) in „L“ („Love“) iz t. i. Private Collection.

V sestavi parfumov Clive Christian boste našli le najbolj izbrane in dragocene sestavine. Na primer ženska verzija zgoraj omenjenega Clive Christian No. 1 vsebuje 50 let staro sandalovino iz Indije, ylang-ylang (Cananga odorata) in tahitijsko vaniljo. „X“ je poln močnih naravnih afrodiziakov. Ni nič čudnega, da je Clive leta 2012 dobil za svoje karierne uspehe Red britanskega imperija. Clive Christian je sinonim za razkošje, prefinjeno umetnost, tradicijo in brezkompromisno kakovost.

Blagovna znamka Clive Christian zagotovo prevzame vse posameznike, ki se radi obkrožajo z luksuzom, hrepenijo po popolnosti, pogosto izbirajo po dizajnu in želijo le najboljše ne glede na ceno.

Recenzija Clive Christian C Private Collection

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!