Colgate Max White Luminouszobna pasta za sijoče bele zobe

4×
Colgate Max White Luminous zobna pasta za sijoče bele zobe
Colgate Max White Luminous zobna pasta za sijoče bele zobe
75 ml
2,70

Koda: CLG0171 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € si v košarici lahko izberete eno izmed priljubljenih zobnih past od MEDIBLANC.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 7. 8. 2020

Opis izdelka Colgate Max White Luminous
Lastnosti

Opis:

Briljantna novost vam privošči briljantno zobovje. Zavarujte si zdravo zobovje z zobno pasto Colgate Max White One Luminous. Ne bo vas več mučila misel, da se z zobno ščetko ne da temeljito očistiti celo zobovje. Sijoče zobe lahko dobite takoj! Zobna pasta Colgate Max White One Luminous vsebuje unikatno novost – smart foam. S peno pri čiščenju temeljito očistite vse težko dostopne predele pri vsakem posameznem zobu. Ne pozabite nobenih predelov ustne votline in izberite si zobno pasto, ki vam bo znatno pomagala. S čiščenjem z zobno pasto Colgate Max White One Luminous boste za nameček bolj učinkovito pobelili svoje zobe. Belilne snovi zelo hitro učinkujejo. Bodite pametni in zmagajte nad skritimi nečistočami v ustni votlini.

Učinki:

  • dobili boste sijoč nasmeh
  • ustvarja briljantno belo zobovje
  • preventivno preprečuje nastanek zobne gnilobe
  • enostavno prodre tudi v medzobne prostore

Sestava:

  • natrijev fluorid – preprečuje nastanek zobne gnilobe
  • mentol – osveži ustno votlino
  • smart foam – prodre v medzobne prostore

Navodilo za uporabo:

Majhno količino zobne paste približno dva centimetra nanesite na navlaženo zobno ščetko in zobe čistite minimalno dve minuti.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Colgate

Colgate je sinonim za popolnoma bele zobe in sijoč nasmeh. Podjetje je na trgu več kot 200 let in v tem obdobju je zgradilo močno ime, ki je povezano z zanesljivostjo in učinkovitostjo. Lahko izberete iz široke ponudbe zobnih past, ustnih vod, zobnih ščetk, nitk in drugih izdelkov, zahvaljujoč katerim bo vaša vsakodnevna nega zobovja za vas veselje.

Podjetje je leta 1806 ustanovil v New Yorku William Colgate. Najprej se je osredotočal na izdelavo mil in sveč. Nato je v ponudbo vključil tudi zobne paste, ki jih je Colgate kot prvi začel izdelovati v tubah namesto steklenic. Mila so se kasneje preselila v samostojno divizijo podjetja, ki je do danes znana pod imenom Palmolive.

Negujte tudi vi lepoto in zdravje svojih zob z blagovno znamko Colgate!

Recenzija Colgate Max White Luminous