ColgateTriple Action Original Mint zobna pasta

1×
Colgate Triple Action Original Mint zobna pasta
Colgate Triple Action Original Mint zobna pasta
Brezplačna dostava
100 ml
1,54

Na zalogi | Koda: CLG0195

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Pošta Slovenije - Dostava na dom
sreda 8. 12. 2021
Osebni prevzem
sreda 8. 12. 2021

Zobna pasta Colgate Triple Action Original Mint zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline.

Lastnosti:

  • zanesljivo čisti zobe
  • neguje dlesni
  • zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe
  • preprečuje usedanje zobnega kamna

Navodilo za uporabo:
Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.

Colgate je sinonim za popolnoma bele zobe in sijoč nasmeh. Podjetje je na trgu več kot 200 let in v tem obdobju je zgradilo močno ime, ki je povezano z zanesljivostjo in učinkovitostjo. Lahko izberete iz široke ponudbe zobnih past, ustnih vod, zobnih ščetk, nitk in drugih izdelkov, zahvaljujoč katerim bo vaša vsakodnevna nega zobovja za vas veselje.

Podjetje je leta 1806 ustanovil v New Yorku William Colgate. Najprej se je osredotočal na izdelavo mil in sveč. Nato je v ponudbo vključil tudi zobne paste, ki jih je Colgate kot prvi začel izdelovati v tubah namesto steklenic. Mila so se kasneje preselila v samostojno divizijo podjetja, ki je do danes znana pod imenom Palmolive.

Negujte tudi vi lepoto in zdravje svojih zob z blagovno znamko Colgate!