Collistar Benessere Dell’Amoredeo sprej za ženske

Collistar Benessere Dell’Amore deo sprej za ženske
Collistar Benessere Dell’Amore deo sprej za ženske
125 ml
12,90

Koda: COL01879 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Collistar Benessere Dell’Amore deo sprej za ženske 125 ml
| 1 kos | 12,90
Darilo za vas
Ob nakupu kakršnihkoli dveh izdelkov Collistar boste zdaj lahko v košarici izbrali enega od dveh izdelkov nege za obraz ali sijaja za ustnice kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 20. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Collistar Benessere Dell’Amore

Dezodorant v razpršilu Collistar Benessere Dell’Amore vam doda svežino in potrebno energijo. Pri uporabi v kombinaciji z dišavo iz iste linije pripomore ohraniti njeno intenzivnost cel dan.

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

Recenzija Collistar Benessere Dell’Amore

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!