Collistar Man

antiperspirant za 24 urno zaščito

1×
Collistar Man antiperspirant za 24 urno zaščito
Collistar Man antiperspirant za 24 urno zaščito
Collistar Man antiperspirant za 24 urno zaščito
50 ml

Koda: COL0323 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Darilo za vas
Popust do 20 % na cene vaše priljubljene kozmetike Collistar Privoščite si resnično razkošje zdaj ugodno. Uporabite kodo 20sicollistar.
Collistar Man
50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis kozmetike Collistar Man

Opis:
Antiperspirant z 24-urno zaščito Collistar Linea Uomo 24-hour preprečuje potenje ves dan. Izdelek je idealen za občutljivo moško kožo. Pušča gladko kožo. Učinkovita formula deluje ves dan. Svilnata tekstura zagotavlja prijeten občutek po uporabi in ščiti pred neprijetnim vonjem. Vsebuje naravne sestavine, ki vam zagotovijo svežino. Razvajajte se s kakovostno kozmetiko od blagovne znamke Collistar.

Učinki:

  • preprečuje potenje
  • daje občutek svežine
  • ne draži kože

Sestava:

  • izvlečki kamilice in limete - daje občutek svežine 

Tip kože:
Primeren za vse tipe kože, posebej za občutljivo kožo.

Uporaba:
Nanesite na umit predel pod pazduho.

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v stiku

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

free delivery