Collistar Mascara Volume Unicomaskara za volumen in goste trepalnice

5×
Collistar Mascara Volume Unico maskara za volumen in goste trepalnice
Collistar Mascara Volume Unico maskara za volumen in goste trepalnice
Priporočena maloprodajna cena
28,60

Prihranite 40%
odtenek Intense Black 13 ml
17,10

Koda: COL1027 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis izdelka Collistar Mascara Volume Unico
Lastnosti

Oblika in gostota trepalnic po meri – maskara Collistar Mascara Volume Unico s pomočjo sestave s pantenolom in peptidi krepi trepalnice od znotraj in jih vidno zgosti. Dvojna visokotehnološka ščetka je izjemno natančna in z njo boste dosegli takojšen volumen.

Posebna kombinacija voskov z različnimi tališči vam bo omogočila nanašanje toliko slojev maskare, kot jih boste želeli, da boste dosegli želeno obliko in volumen trepalnic.

Lastnosti:

  • trepalnice takoj zgosti in oblikuje
  • dvojna visokotehnološka ščetka zagotavlja volumen
  • trepalnicam daje sijaj in intenziven videz
  • dolga obstojnost in celodnevna natančna naličenost
  • nanesete lahko poljubno število slojev
  • oftalmološko testirano – primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč

Rezultati testiranja 20 žensk:

  • 200 % večji volumen
  • pri 41 % postopoma močnejše trepalnice v 2 tednih

Sestavine:

  • peptidi in pantenol – trepalnicam zagotavljajo polnost in čvrstost

Navodilo za uporabo:
S ščetko trepalnice počasi počešite po celotni dolžini. Nanesite želeno število slojev, da dosežete videz po svojih željah.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
oblikovalna, za volumen

O blagovni znamki Collistar

p>Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

Recenzija Collistar Mascara Volume Unico