Collistar Special Perfect Bodyučvrstitvena in gladilna krema proti staranju kože

7×
Collistar Special Perfect Body učvrstitvena in gladilna krema proti staranju kože
Collistar Special Perfect Body učvrstitvena in gladilna krema proti staranju kože
Brezplačna dostava
400 ml
51,48

Koda: COL0635 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Collistar Special Perfect Body učvrstitvena in gladilna krema proti staranju kože
| 1 kos | 51,48
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis izdelka Collistar Special Perfect BodyOpis:

Krema za telo proti staranju in za učvrstitev kože od italijanske kozmetične blagovne znamke Collistar (Collistar Special Perfect Body Anti-age lifting body cream) gladi in tonira kožo telesa in ji vrača mladosten videz.

Takoj po nanosu naredi krema za telo Collistar Special Perfect Body vašo kožo bolj gladko. Z vsakim naslednjim nanosom bo koža vašega telesa bolj kompaktna, učvrščena in vidno bolj mladostna. Obnovljena, nahranjena in navlažena koža bo pokazala svojo popolno nepremagljivost.

Učinki:

  • kožo pomladi
  • učvrsti in tonira
  • nahrani
  • navlaži

Sestava:

  • Vitaskin® E

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa, nežno vmasirajte. Nanos ponovite po potrebi.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

Recenzija Collistar Special Perfect Body