Collistar Special Perfect Bodypreoblikovalni piling iz blata

Collistar Special Perfect Body preoblikovalni piling iz blata
Collistar Special Perfect Body preoblikovalni piling iz blata
Brezplačna dostava
350 ml
31,23

Koda: COL0638 | Na zalogi
1
DPD
sreda 12. 8. 2020

Opis izdelka Collistar Special Perfect Body
Lastnosti

Opis:

Preoblikovalni piling iz blata od italijanske kozmetične blagovne znamke Collistar (Collistar Special Perfect Body Reshaping mud-scrub SOS CRITICAL AREAS) s termalno vodo tonira, gladi in harmonizira kožo celega telesa in zlasti problematične predele.

Presenetljivo nežen kremast piling Collistar Special Perfect Body se enostavno in prijetno uporablja, kožo takoj vidno polepša in pri redni uporabi postopno pomaga oblikovati problematične predele vašega telesa.

Učinki:

  • preoblikuje problematične predele kože
  • piling učinek
  • tonira, gladi, harmonizira

Sestava:

  • termalna voda iz Salsomaggiore
  • mešanica rastlinskih izvlečkov, morskih alg in esencialnih olj
  • morska sol, ilovica

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Piling iz blata nanesite na kožo telesa na predele, ki si jih želite negovati, masirajte in po 3 minutah sperite z vročo vodo. Nanos ponovite 2–3 krat na teden.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Collistar

p>Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

Recenzija Collistar Special Perfect Body