Collistar Special Perfect Body

razstrupljevalno olje za kopel z izvlečki morskih alg

Collistar Special Perfect Body razstrupljevalno olje za kopel z izvlečki morskih alg
Collistar Special Perfect Body razstrupljevalno olje za kopel z izvlečki morskih alg
400 ml

Koda: COL0631 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Collistar Special Perfect Body
400 ml

Opis izdelka Collistar Special Perfect BodyOpis:

Razstrupljevalno olje za kopel z izvlečki morskih alg in z izvirsko termalno vodo od italijanske kozmetične blagovne znamke Collistar (Collistar Special Perfect Body Detoxifying bath with sea algae)  kožo čisti, tonira in gladi.

Luksuzno olje za kopel Collistar Special Perfect Body vam omogoči okusiti popolno doživetje, kot da bi obiskali zdravilišče v udobju doma. Po kopeli s tem oljem bo vaša koža kot ponovno rojena in vi se boste počutili sproščeni in zadovoljni.

Učinki:

  • razstruplja
  • očisti
  • tonira
  • kožo gladi
  • sprošča

Sestava:

  • izvlečki morskih alg
  • izvirska termalna voda iz italijanskega Salsomaggiore

Tip kože:

Primerno je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

V kopel nalijte primerno količino olja, ki se prilega v pokrovček.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Učinek
razstrupljanje

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.