Collistar Special Perfect Body

suho regeneracijsko olje za telo

Collistar Special Perfect Body suho regeneracijsko olje za telo
150 ml

Koda: COL0632 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Collistar Special Perfect Body
150 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Collistar Special Perfect BodyOpis:

Suho regeneracijsko olje za telo od italijanske kozmetične blagovne znamke Collistar (Collistar Special Perfect Body Nourishing perfecting dry oil) s pistacijevim oljem kožo gladi in posvetli in jo naredi nepremagljivo žametno mehko na dotik.

Olje za telo Collistar Special Perfect Body z neverjetno prijetno teksturo, ki se hitro vpija v kožo vašega telesa, gladi, mehča, hrani in vlaži. Vsak nanos je hkrati popolno čutno doživetje.

Učinki:

  • kožo regenerira
  • posvetli
  • doda žametno mehkost
  • nahrani
  • navlaži

Sestava:

  • sicilijsko pistacijevo olje (esencialne maščobne kisline, vitamini, minerali)

Tip kože:

Namenjeno je za vse tipe kože.

Lastnosti

Konsistenca
suho olje
Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta olja
ostala rastlinska olja

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.