Collistar Special Perfect Body

revitalizacijski piling za telo

Collistar Special Perfect Body revitalizacijski piling za telo
52,70

Prihranite 37%
700 g
33,10

Koda: COL0202 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Collistar Special Perfect Body
700 g | 33,10

Opis kozmetike Collistar Special Perfect Body

Opis:
Revitalizacijski piling za telo Collistar Speciale Corpo Perfetto je unikatni in neposnemljiv pripravek, ki je postal številka ena med pilingi od blagovne znamke Collistar. Gre za več kot le izdelek, ki odstranjuje neželene odmrle kožne celice in nečistoče s površine kože. Ta piling kožo hkrati revitalizira in ji dodaja žametno mehkost. Skrbno izbrane sestavine učinkovito izboljšajo videz vaše kože, ki bo lepa in zdrava.

Učinki:

  • kožo revitalizira
  • odpravlja nečistoče
  • odstranjuje odmrle kožne celice
  • odlično diši

Sestava:

  • esencialna olja – kožo revitalizirajo
  • morska sol – odpravlja odmrle kožne celice

Navodilo za uporabo:
Nanesite na mokro ali suho kožo. S krožnimi gibi odstranite vse nečistoče. Temeljito sperite z zadostno količino mlačne vode. Uporabljajte 1 krat do 2 krat na teden.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.