CollistarSpecial Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo set (za poškodovane in krhke lase)

Collistar Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo set (za poškodovane in krhke lase)
Collistar Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo set (za poškodovane in krhke lase)
Brezplačna dostava
Novost
set (za poškodovane in krhke lase)
10,90

Koda: COL04080 | Na zalogi

Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo regeneracijski šampon za šibke in poškodovane lase 100 ml + Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Mask maska za šibke in poškodovane lase 50 ml

1
Darilo za vas
Ob nakupu vsaj dveh produktov Collistar boste prejeli steklenico za vodo v velikosti 500 ml in brezplačno dostavo za celotno znamko.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 27. 9. 2021

Opis Collistar Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo
Lastnosti

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Collistar Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira.

Vsebina seta:

  • Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo regeneracijski šampon za šibke in poškodovane lase 100 ml
  • Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Mask maska za šibke in poškodovane lase 50 ml

Lastnosti:

  • nega za lepe lase, polne življenja
  • za poškodovane lase
  • za suhe lase

Navodilo za uporabo:
Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Lastnosti

Tip las
normalni
Učinek
Vlaženje, Sijaj in mehkoba
Tip seta
Darilni set
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Collistar

Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

Recenzija Collistar Special Perfect Hair Keratin+Hyaluronic Acid Shampoo