Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Face Magic Geléesamoporjavitveni gel za obraz

Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Face Magic Gelée samoporjavitveni gel za obraz
Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Face Magic Gelée samoporjavitveni gel za obraz
30 ml
16,90

Koda: COL03954 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
ponedeljek 2. 11. 2020

Opis izdelka Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Face Magic Gelée
Lastnosti

Pripravek Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Face Magic Gelée vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju.

Lastnosti:

  • učinek sončenja je naraven
  • učinkovito vlaži in nahrani
  • enostavno se nanaša
  • ne pušča madežev

Navodilo za uporabo:
Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Po uporabi si temeljito umijte roke. Uporabite lahko dodatno rokavico.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Collistar

p>Parfumi Collistar | Kozmetika Collistar – Collistar je bila najprej le divizija enega italijanskega farmacevtskega podjetja. Leta 1983 pa je postala njena voditeljica Daniela Sacerdote in ji je dala popolnoma novo smer. Danes si lahko blago od te znamke kupite približno v 2500 parfumerijah in nakupovalnih centrih v Italiji in v več kot 3000 trgovinah v tujini. Filozofija podjetja je enostavna – ponujati posebej kakovostno in učinkovito kozmetiko po zanimivi ceni. Collistar daje velik poudarek na to, da lahko zadovolji tudi najbolj zahtevne stranke vseh pomembnih ciljnih skupin – mlade, upokojence, posameznike s preobčutljivo kožo, suho kožo ipd. Zahvaljujoč temu pristopu se Collistar lahko ponaša s številnimi uspehi. Je vodilni italijanski proizvajalec parfumov in je razvila celo vrsto revolucionarnih pripravkov – kapsule s serumom za kožo, kompaktni bronast puder in druge unikatne izdelke. Eden od njih, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, je bil celo razstavljen v Narodnem muzeju znanosti in tehnike Leonarda da Vincija v Milanu. Ni nič čudnega, da je na nekaterih strategijskih segmentih (pripravki proti celulitu, nega za moške, nega proti starosti itd.) blagovni znamki uspelo hitro doseči velik delež na trgu. Ogromno priljubljenost je dobila na primer aromaterapevtska linija ali originalno zasnovana pršila za sončenje. Znamka Collistar je velik inovator tudi na področju marketinga. Kot prva na svetu je začela za promocijo kozmetike izkoriščati reklamne kampanje v tako imenovanem „uredniškem slogu“. Njene spletne strani spominjajo dizajnsko in vsebinsko na klasične natisnjene kataloge – vsebujejo torej slike, detajlne opise in seveda tudi cene. Blagovna znamka Collistar zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poskusiti najboljše italijanske dišave, iščejo prvovrstno in učinkovito kozmetiko, trpijo zaradi celulita ali drugih kožnih bolezni.

Recenzija Collistar Tan Without Sunshine Self-Tanning Face Magic Gelée