Wella Professionals ColorMotion+

Profesionalna nega za vaše lase

140 let izkušenj, prvovrstna kakovost izdelkov in neskončna strast do las. To je blagovna znamka Wella Professionals, na katero prisegajo profesionalci in uporabniki po vsem svetu. Zdaj Wella Professionals prihaja z novo linijo ColorMotion+, ki združuje najboljše od krepitvene lasne nege in izdelkov za zaščito barve las.

celotno besedilo skrij besedilo

Trojna moč: najboljše od Welle od zdaj skupaj

Zaščita barve ali krepitev las? S pomočjo nove kolekcije ColorMotion+ vam ni treba več sprejemati kompromisov. Trojna moč ColorMotion+ neguje lase na tri načine hkrati. Ščiti lasna vlakna pred prostimi radikali, s čimer podaljšuje obstojnost barve, s pomočjo tehnologije Hair Surface Polisher daje lasem svetleč sijaj, tehnologija Wellaplex pa poskrbi za krepitev lasne strukture.

celotno besedilo skrij besedilo

Močni + sijoči barvani lasje kar do 8 tednov

Linija ColorMotion+ ponuja vse, kar potrebujete za nego barvanih las, ki na ta način zdržijo sijoče barvni kot od frizerja do 8 tednov. Šampon ColorMotion+ Color Protection temeljito umije lase in lasišče, obenem pa pomaga zapreti barvne molekule znotraj lasu. Balzam ColorMotion+ Color Reflection neguje površino lasnih vlaken in jim daje sijoč lesk, maska ColorMotion+ Structure+ pa krepi strukturo las in obenem zagotavlja njihovo obvladljivost.

celotno besedilo skrij besedilo

Blago + učinkovito barvanje las

Če si lase barvate doma, ne pozabite na profesionalne izdelke, ki podaljšajo obstojnost barve in obenem lase krepijo in nahranijo. Kremo za zaščito barve ColorMotion+ Scalp Protect pred barvanjem nanesite na lasišče, da ga zaščiti pred draženjem. Pršilo ColorMotion+ Pre-Color Treatment lasem med barvanjem daje nežnost in sijaj, ekspresna nega ColorMotion+ Post Color pa molekule barv v 30 sekundah zapre in uravna pH las.

celotno besedilo skrij besedilo