Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles

poživitvena maska za obraz

Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles poživitvena maska za obraz
Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles poživitvena maska za obraz
Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles poživitvena maska za obraz
Novost
30 ml
5,31

Koda: CMD03209 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles
30 ml | 5,31

Opis kozmetike Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles

Maska za obraz Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles bo razvajala in negovala vašo kožo.

Lastnosti:

  • osvetljuje in osvežuje
  • celovito lepša videz kože
  • ščiti kožo pred prostimi radikali
  • dermatološko testirano

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.

Lastnosti

Po problemu kože
posvetlitev in vitalnost
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
osvetljevanje

O blagovni znamki ComodynesComodynes je blagovna znamka, ki izpolnjuje vse zahteve najnovejših konceptov kozmetike. Povezuje učinkovitost s strogimi standardi farmacevtske industrije in prinaša inovativne, zanesljive ter visoko kakovostne izdelke, ki so namenjeni najzahtevnejšim kupcem.

Comodynes je del Dermofarm laboratorijev, ki so vodilni na področju inovativne farmacevtske kozmetike. Že več kot 40 let tu načrtujejo potrebe strank, izboljšujejo recepte in razvijajo ustrezne izdelke. Kozmetika Comodynes nastaja izključno v sodelovanju z Dermofarm laboratoriji in skupina znanstvenikov vedno sledi najnovejšim tehnološkim dosežkom.

Družba Comodynes je vstopila na trg leta 1996, ko je dala na trg prve robčke za odstranjevanje ličil, s čimer je povzročila revolucionarno spremembo na področju odstranjevanja ličil. Od takrat s svojimi izdelki stalno prinaša nove in inteligentne rešitve za moderno, hitro življenje. Hkrati pa ohranja strog nadzor kakovosti, varnosti in učinkovitosti vseh izdelkov.